MHP Belediye Başkan Adayı Özmen Halka Seslendi - Son Dakika
Yerel

MHP Belediye Başkan Adayı Özmen Halka Seslendi

MHP Belediye Başkan Adayı Özmen Halka Seslendi

Bünyan Belediye Başkanı ve MHP adayı Mehmet Özmen, cuma namazından sonra düzenlenen Akmescit mitinginde halka seslendi.

28.03.2014 17:19  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Özmen, Cuma namazından sonra düzenlenen MHP Akmescit mitinginde halka seslendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bünyan teşkilatının düzenlediği Akmescit mitinginde konuşan Bünyan MHP İlçe Başkanı Kadir Yalçın, "İç Anadolu bölgesinde Belediye hizmetleri dalında pek çok ödül almış bir belediye Başkanımızı size takdim ediyorum. Fazla söze gerek yok. Düğününüzde oynayan, cenazelerinize omuz koyan, asker uğurlamarımızda kınalarınızı yakan bir belediye başkanımızı sizlere takdim ediyorum. Böyle çalışkan bir belediye başkanımızla Bünyan ilçe teşkilatı ve teşkilat başkanı olarak gurur duyuyorum" dedi.

Akmescit meydanında sevgi gösterileri ile karşılanan Bünyan Belediye Başkanı ve MHP Bünyan Belediye Başkan adayı Mehmet Özmen, 6360 sayılı yasayla kapanan belde belediyelerinin artık mahalle olarak Bünyan'a bağlandığını belirterek, "Allah bizlere 1306 kilometre alanda Bünyan ve köylerine de hizmet etmeyi nasip eder inşallah. 2012 Kasım ayından beri çıkan belediyecilik yasası ile birlikte yaptığımız tüm çalışmalarda Bünyan'a ne yaptıksa beldelerimize de aynı hizmeti getirmeyi planladık. Ben daha önce de Akmescit'e defalarca geldim, yapılan tüm çalışmalarda Akmescit'in alt yapı ve kanalizasyon sorunları olduğunu biliyorum. Sizlerin de ayağınızı çamurdan kurtaracağız. Omuz omuza, el ele el birliği ile yapacağız. Allah sizlere bir Mehmet Özmen verdi, biz de bunun yanına sizin aranızdan neden Ahmet olmasın diye, Belediye Meclis Üyesi adayı olarak Ahmet Sayim kardeşimizi seçtik. 30 Mart seçimlerimize saatler kaldı. Bizden desteklerinizi ve dualarınızı esirgemeyin" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Belediye Başkan Adayı Özmen Halka Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement