Bünyan'da 19 Mayıs Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da 19 Mayıs Coşkusu

Bünyan\'da 19 Mayıs Coşkusu

Bünyan’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

19.05.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Bünyan'da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bünyan Fen Lisesi'nde düzenlenen etkinliklere, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay, Bünyan Emniyet Müdürü Gürsel Demir, okul müdürleri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Şehitlerimizi için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikler şiir ve müzik dinletileri, tiyatro oyunları ile devam etti. Yöresel türküler ile davetlileri duygulandıran genç öğrenciler sahneledikleri oyunlar ile herkesi tebessüm ettirdiler.

Düzenlenen etkinliklerle ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Bünyan Belediye Başkan Şinasi Gülcüoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın tüm yurtta olduğu gibi Bünyan'da coşkuyla kutlandığını ifade ederek;" "Türk Milleti'nin kaderini 19 Mayıs 1919 tarihindeki milli mücadeleyle değişmiş, milletimiz, düşman boyunduruğu altına girmeyi reddederek özgürlüğü tercih etmiştir. Bunun sonucunda bütün milletimiz tek yumruk olarak özgürlüğünü destansı bir zaferle düşmanı denize dökerek kazanmıştır. Bu şanlı zafer Gazi Mustafa Kemal tarafından gençlerimize bayram olarak armağan edilmiştir. Bizde gençlerimizin bayramını farklı etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutladık. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu, kendilerini zaman zaman duygulandıran zaman zamanda tebessüm ettiren güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'da 19 Mayıs Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement