Bünyan'da Çalışmalar Aralıksız Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Bünyan\'da Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Bünyan Belediyesi baharla birlikte çalışmalara hız verdi.

06.05.2016 11:26

Bünyan Belediyesi baharla birlikte çalışmalara hız verdi. Bir yandan ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları diğer yandan alt yapı ve üst yapıda çalışmalar yoğunlaştı.

Bünyan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Güllüce Mahallesi katı atık toplama alanında ıslah ve çevre düzenleme çalışması yaptı.Güllüce mahallesinde katı atık alanı olarak kullanılan bölgede dozer yardımıyla Bünyan Belediyesi ekipleri tarafından alan genişletme ve temizlik çalışmaları yürütülüyor. Çöp sızıntısının yeraltı sularını kirletmesi, çöplerin kötü koku yayması, sinek ve haşere üremesinin önüne geçilebilmesi amacıyla başlatılan ıslah çalışmaları Belediye ekiplerince aralıksız sürdürülüyor.

İlaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor

Bünyan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler hastalık taşıyıcısı sivrisinek ve uçkun gibi zararlılara karşı ilçe merkezi ve mahallelerde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Mart ayı içinde Larva ile mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarına başlayan Bünyan Belediyesi bu kapsamda yeni bir araç ve ilaçlama makinesiyle 2 ekip halinde periyodik bir şekilde ilaçlama çalımlarını sürdürüyor.

50 Bin fidan toprakla Buluşturulacak

Bünyan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri ilçe genelinde ağaçlandırma faaliyetlerine devam ediyor. Bu yıl 50 binin üzerinde fidanın toprakla buluşturulması planlanıyor. Ayrıca ekipler yeni ekipmanlarla parklarda çim biçme temizlik faaliyetlerine devam ediyor.

Köprübaşı Mahallesi Hıdırelleze hazırlanıyor

Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Köprübaşı (Ekrek) Mahallesinde Pazar günü düzenlenecek olan "Hıdırellez Şenlikleri" için programın yapılacağı alanda çevre düzenleme çalışması yapıyor.

Doğalgaz Çalışmaları Sürüyor

Bünyan Doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor. Yavuz Selim Mahallesi de Ana hat çalışmaları tamamlandı. Bina bağlantı hattı çalışmalarına devam ediyor. Ana hat ve ev bağlantıları tamamlanan mahallelerimizde yol tamiri ve temizlik çalışmaları da sürüyor. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'da Çalışmalar Aralıksız Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement