Bünyan'da MHP'nin Adayları Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da MHP'nin Adayları Belli Oldu

Bünyan\'da MHP\'nin Adayları Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe teşkilatı 2014 otuz mart yerel seçimlerinde, il genel meclisi üyesi adayları ve encümen üyesi adayları belli oldu.

20.02.2014 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe teşkilatı 2014 otuz mart yerel seçimlerinde, il genel meclisi üyesi adayları ve encümen üyesi adayları belli oldu.

MHP Bünyan İlçe teşkilatı haftalık olağan Salı toplantısında MHP Bünyan İlçe başkanı Kadir Yalçın, İl genel meclisi üyeleri ve Bünyan Belediye Meclis Üyelerini halka tanıttı.

MHP Bünyan İlçe başkanı Kadir Yalçın AKP hükumetinin icraatlarını eleştirerek "Bu ülkenin Başbakanı Kürdistan diye bir şeyden bahsetti. Biz Kürdistan diye bir yeri tanımıyoruz" dedi.

Bünyan Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Mehmet Özmen, "30 Mart seçimlerinden sonra 31 Mart ta seçimi kazandığımız takdirde tüm bilboardlara 'gadanızı alırım' yazdıracağım" diye konuştu.

Özman, "Vatandaş bizden çok daha şey bekliyor. Görünüyorki hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır bugüne kadar 500 km alanda Bünyan'da yaptığımız hizmet bundan sonra 1306 km alanda yani Akmescitten, Yünören köyüne kadar el ele omuz omuza hep birlikte memleketin en ücra köşesine kadar hizmet etmeye hazırız. Tüm köy ve beldelerimizden buraya kadar gelen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun ama beş yıl bizimle beraber çalışan, encümen üyesi arkadaşlarıma meclis üyesi arkadaşlarıma huzurunuzda teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Belde encümen üyeleri tanıtım programında Bünyan fatih mahallesinden teşkilata yeni katılan İbrahim Özkul'a parti rozetini Bünyan belediye Başkanı ve Başkan adayı Mehmet Özmen ve Bünyan MHP ilçe başkanı Kadir Yalçın birlikte taktı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'da MHP'nin Adayları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement