Burak Can'ın Ölümüne İlişkin 8 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Burak Can'ın Ölümüne İlişkin 8 Gözaltı

Burak Can\'ın Ölümüne İlişkin 8 Gözaltı

Burak Can Karamanoğlu'nun ölümü ile ilgili bu sabah Beyoğlu, Sultangazi ve Şişli'de düzenlenen operasyonlarda 8 kişi gözaltına alındı.

25.03.2014 13:43  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bu sabah Beyoğlu, Sultangazi ve Şişli'de düzenlenen operasyonlarda 8 kişi gözaltına alındı. Polis, soruşturma sürecinde elde ettiği görüntüleri de basına dağıttı. Görüntülerde olay yerine torba içerisinde getirdiği pompalı tüfeği çıkarıp ateş eden biri kişi görülüyor.

HAYATINI KAYBETTİ, 4 KİŞİ YARALANDI

Okmeydanı'nda Berkin Elvan'ın cenaze töreninden sonra, gece çıkan olaylarda Burak Can Karamanoğlu hayatını kaybetmiş 4 kişi yaralanmıştı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ DİDİK DİDİK EDİLDİ

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmayı İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yürüttü. Polis, olayın yaşandığı yer ve yakın çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini taradı. Görüntülerde ellerinde tabanca ve tüfek bulunan kişilerin varlığı belirlendi ve bu kişilerin tespit edilmesine yönelik çalışma yapıldı.

BELİRLENEN ADRESLERE ŞAFAK BASKINI

Çalışmalarını tamamlayan polis bu sabah 05.00 sıralarında Okmeydanı, Beyoğlu ve Sultangazi'de bazı adreslere operasyonlar düzenlendi.

OPERASYONA 800 POLİS KATILDI

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. 800 polisin katıldığı baskınlarda 25 ayrı adrese giden ekipler 8 kişiyi gözaltına aldı.

Burak'ın öldürülmesi 4 kişinin de yaralanmasıyla ilgileri araştırılan şüphelilerin Devrimci Halkın Kurtuluş Partisi Cephesi (DHKP-C)'den polis kayıtlarının bulunduğu belirtildi.

POMPALI TÜFEK VE 2 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Aramalarda 2 tabanca ve 1 pompalı tüfekle çok sayıda tabanca fişeği de ele geçirildi. Pompalı tüfek ve 2 tabancanın incelenmek için Kriminal Şube Müdürlüğü'ne gönderildiği belirtildi.

BURAK CİNAYETİNDE KULLANILAN TABANCA MI

Tabancaların Burak Can Karamanoğlu cinayetinde kullanılıp kullanılmadığının incelemelerin ardından netleşeceği belirtildi.

GÖRÜNTÜLER BASINA DAĞITILDI

Polis soruşturma süresince elde ettiği görüntüleri basına dağıttı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, elinde tabanca bulunan bir kişiyle, bir torba içerisinde olay yerine getirdiği pompalı tüfeği bu torbadan çıkarıp havaya doğru ateş eden bir kişi görülüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burak Can'ın Ölümüne İlişkin 8 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • kral: kahrolsun chp 46 44 Yanıtla
  • CCC: BERKİN ELVANI VURAN POLİS LER NE ZAMAN GÖZ ALTINA ALINACAK DEVLET İSTEDİMMİ HEMEN GÖZ ALTI YAPABİLİYOR. 23 40 Yanıtla
  • Mert: Burakcan öldürülünce 8 gözaltı kamera görüntüleri basına dağıtılsın.gezideki 10 kişi için hiçbirşey yapılmasın..Senin dağıttığın adaletin ....... 22 30 Yanıtla
  • VATANDAŞ: NEDEN BERKİNİN KATİLLERİDE BULUNMUYOR YADA ONUN İÇİN BİR OPERASYON YAPILMIYOR O BU MİLLETİN EVLADI DEYİLMİ 23 23 Yanıtla
  • fatih: ölen her kim olursa olsun bizim gencimizdir katileride kimse en kisa bir zamanda ortaya cikarilmalidir bunu burak can icin nasil yapiyorsaniz ayni dürstlügü ve seref onu hasiyet sizde kalmissa gezide hayatini kayip edenler icinde yaparsiniz seref onur hasiyet gururda kalmadiysa. görev basinda olan kim olursa ollsun görevinizi yapmasaniz cocuklariniz yarin mezariniza tükürecek bunu böyle bilisiniz 25 8 Yanıtla
  • recep: cezası olan varsa cezasını ceksin.. 24 5 Yanıtla
  • BORA ALİ: yazık gencecik çocuklarımız kim vurduya gidiyor kimsenin gıkı çıkmıyor siyasiler bu canlar üstünde oy avcılığı yapıyor ne kadar basitleştik. artık insanların öymesi bile normal geliyor. yazık olan gençlerimize oluyo koltukdakilerse para ve bolluk içinde 22 4 Yanıtla

Advertisement