Burak Can Operasyonunda 8 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Burak Can Operasyonunda 8 Gözaltı

Beyoğlu, Sultangazi ve Şişli’de Burak Can Karamonoğlu'nun öldürülmesi ile ilgili düzenlenen terör operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

25.03.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu, Sultangazi ve Şişli'de Burak Can Karamonoğlu'nun öldürülmesi ile ilgili düzenlenen terör operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Okmeydanı'nda Berkin Elvan'ın cenaze töreninden sonra, gece çıkan olaylarda Burak Can Karamanoğlu hayatını kaybetmiş 4 kişi yaralanmıştı. Konuyla ilgili İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından çalışma başlatılmıştı. Çalışmalar kapsamında güvenlik kameraları da incelenmişti. İncelenen görüntülerde ellerinde silahlar bulunan şüpheliler tespit edilmişti. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmanın tamamlanmasının ardından bu sabah 05.00 sıralarında Şişli, Beyoğlu ve Sultangazi'de operasyonlar düzenlendi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. 800 polisin katıldığı baskınlarda 25 ayrı adrese giren ekipler 8 şüpheliyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerin DHKP-C üyesi olduğu belirlenirken, aramalarda 2 tabanca ve 1 pompalı tüfekle çok sayıda tabanca fişeği de ele geçirildi. Pompalı tüfek ve 2 tabancanın incelenmek için Kriminal Şube Müdürlüğü'ne gönderildiği belirtildi. Tabancaların Burak Can Karamanoğlu'nun öldürülmesinde kullanılıp kullanılmadığı incelemelerin ardından netleşeceği belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Burak Can Operasyonunda 8 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement