Burak Yılmaz 1 Ay Sahalardan Uzak Kalabilir - Son Dakika
Spor

Burak Yılmaz 1 Ay Sahalardan Uzak Kalabilir

Burak Yılmaz 1 Ay Sahalardan Uzak Kalabilir

Galatasaray'da forma giyen Burak Yılmaz, Trabzonspor maçında aldığı darbenin ardından sahadan çıktı. Golcü oyuncu, 1 ay sahalardan uzak kalabilir.

20.09.2015 13:45  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'deki rotasını belirlemek adına son derece kritik bir maç kazanan Galatasaray'da Burak Yılmaz şoku yaşanıyor. Tecrübeli forvet karşılaşmanın 66. dakikasında depara kalktığı sırada sakatlandı.

GENİŞ ÇAPLI KONTROLDEN GEÇİRİLECEK

Sağ arka adalesini tutarak kenara hemen değişiklik işareti yapan yıldız golcü, oyundan çıkmak istedi ve Umut Bulut'la değiştirildi. Yedek kulübesinde buz tedavisi yapılan Burak'a soyunma odasında da ilk kontroller yapıldı.

Sarı-kırmızılı kulübün doktorları milli futbolcunun sağ arka adalesinde yırtık tespit edildiğini bugün ise geniş çaplı bir kontrolden geçirileceğini aktardı. Yapılacak tetkiklerden sonra 30 yaşındaki yıldızın ne kadar süre sahalardan uzak kalacağının belli olacağı ve buna göre bir tedavi programı uygulanacağı vurgulandı.

5 KRİTİK MAÇ KAÇIRABİLİR

Burak Yılmaz'ın sakatlığının ciddi olması halinde, en az 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Eğer kimsenin istemediği bu durum gerçekleşirse, Galatasaray'ın ve A Milli Takımımız'ın 1 numaralı forveti Burak, bu süreçte toplamda 5 karşılaşmada forma giyemeyecek. Sırasıyla Burak, Cim Bom'un, Gaziantep, Astana (D) ve Başakşehir (D), Ay-Yıldızlılar'ın ise Euro 2016 grup elemelerindeki son iki mücadelesi olan Çek Cumhuriyeti (D) ve İzlanda sınavlarını kaçıracak.

Son Dakika Spor Burak Yılmaz 1 Ay Sahalardan Uzak Kalabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • serxo: 1 ay da benden izin sri lankaya git gelme 7 0 Yanıtla
  • yaa sonra: vardır bi Hayır şimdi rakipler düşünsün 3 1 Yanıtla
  • Selami Zilami: Hiç kendini zorlamasın mümkünse 2-3 ay falan oynamasın gırral sonuçta adam 3 0 Yanıtla
  • suzann: üzüldüm acil şifalar dilerim 2 0 Yanıtla
  • doğrucu : Ne darbesi yaa nerenizle izliyorsunuz koşarken baldırı çekti . 2 0 Yanıtla

Advertisement