Burdur Bem-Bir-Sen'den İtfaiyecilere Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Burdur Bem-Bir-Sen'den İtfaiyecilere Ziyaret

Burdur Bem-Bir-Sen\'den İtfaiyecilere Ziyaret

Bem-Bir-Sen'den itfaiyecilere ziyaretBELEDİYE ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem-Bir-Sen) heyeti Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

28.09.2016 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bem-Bir-Sen'den itfaiyecilere ziyaret

BELEDİYE ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem-Bir-Sen) heyeti Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Bem-Bir-Sen Burdur Şube Başkanı Selami Keleş ve yönetim kurulu üyeleri İtfaiye Teşkilatı'nın kuruluşunun 302'nci yıldönümü dolayısıyla Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Selami Keleş, İtfaiye Müdürü Şaban Kırcı'ya çiçek vererek İtfaiye Haftası'nı kutladı. İtfaiye Müdürü Şaban Kırcı ziyaretten dolayı heyete teşekkür etti.

Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Selami Keleş, Son derece zor, meşakkatli ve riskli olan meslek yaşamları boyunca yangınların yılmaz savaşçıları itfaiyecilerimizin haftalarını kutluyorum. Bem-Bir-Sen 11'inci yetki yılında 2016- 2017 yıllarını kapsayan 3'üncü dönem Toplu Sözleşmesi'nde yerel yönetim çalışanlarına çok önemli kazanımlar sağladı. İtfaiye çalışanlarımıza da büyük uğraşlar ve tartışmalar sonucunda çok büyük kazanımlar elde ettik dedi.

Keleş, itfaiye çalışanlarından görevi başında hayatını kaybedenlerle kalıcı engellilik hallerinde vazife malulü sayılarak şehitlik haklarından yararlanacaklarını ve bir yakınlarının devlet memuru olacağını da kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Bem-Bir-Sen'den İtfaiyecilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement