Burdur'da Ramazan Ayı Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Burdur'da Ramazan Ayı Etkinlikleri

Burdur\'da Ramazan Ayı Etkinlikleri

Etkinliklerde çeşitli sanatçılar tarafından konserler verilecek, gösterilen yapılacak ve 500 kişiye iftar yemeği verilecek

06.07.2013 15:25

Burdur'da Ramazan ayı boyunca çeşitli konserler verileceği ve gösteriler düzenleceği, her gün 500 kişiye iftar yemeği verileceği bildirildi.

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İstasyon Park'ta düzenlediği basın toplantısında, Ramazan ayında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi. Geçici pazar yerinde gerçekleştirilecek etkinliklerde iftar sonrası çocuklara yönelik, Hacivat-Karagöz, Meddah, Ortaoyunu, illüzyon, sihirbaz ve ateşbaz gösterilerinin yer alacağını anlatan Akkaya, Ramazan ayı boyunca Yılmaz Morgül, Sinan Özen, Ankaralı Yasin, Orhan Hakalmaz, Eşref Ziya Terzi, Aykut Kuşkaya, Mustafa Cihat'ın konser vereceğini bildirdi.

Recep Demirkaynak ile Cengiz Küçükayvaz'ın da Stand Up gösterileri sunacağını dile getiren Akkaya, Sema ve mehter takımı gösterilerinin yanı sıra Burdur Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korolarının konser vereceğini kaydetti. Etkinliklerde, hafızlar Abdurrahman Sadien, Ahmet Karalı ve Mustafa Cudi tarafından 26 Temmuz'da Ulu Cami'de Kur'an-ı Kerim okunacağını belirten Akkaya, alanında lunapark ve 68 adet satış standı da kurulacağını söyledi.

Ayrıca Ramazan ayı boyunca Belediye Düğün Salonu'nda 500 kişilik iftar yemeği verileceğini dile getiren Akkaya, belediye görevlilerinin mahallelerde de iftar yemeği dağıtacağını bildirdi. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Burdur'da Ramazan Ayı Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement