Burdur'da Trafik Kazası, 3'ü Öğrenci 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Trafik Kazası, 3'ü Öğrenci 6 Yaralı

Burdur'da trafik kazası, 3'ü öğrenci 6 yaralıBURDUR'da Betül Yılmaz'ın kullandığı otomobil ile Halit Tarhan yönetimindeki hafif ticari araç çarpıştıktan sonra kaldırımdaki yayalara da çarparak dereye savruldu.

24.02.2017 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da trafik kazası, 3'ü öğrenci 6 yaralı

BURDUR'da Betül Yılmaz'ın kullandığı otomobil ile Halit Tarhan yönetimindeki hafif ticari araç çarpıştıktan sonra kaldırımdaki yayalara da çarparak dereye savruldu. Kazada, araçların çarptığı 3 üniversite öğrencisinin de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Merkez Emek Mahallesi Yahya Kemal Caddesi'nde seyreden Halit Tarhan yönetimindeki 09 JK 568 plakalı hafif ticari araç, Sağlık Caddesi'nden gelen Betül Yılmaz'ın (32) kullandığı 15 DY 561 plakalı otomobille saat 18.30 sıralarında kontrolsüz kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan araçlar, savrularak kaldırımda yürüyen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri Zeynep Çetinkaya (18), Ayşenur Bilge (18) ve Damla Baş'a (20) çarparak dereye uçtu.

Kazada, sürücüler Betül Yılmaz, Halit Tarhan ile Tarhan'ın aracındaki Hasan Ergin ve araçların çarptığı Zeynep Çetinkaya, Ayşenur Bilge ve Damla Baş çeşitli yerlerinden yaralandı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık görevlilerinin müdahale ettiği yaralılar ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Kaza sonrasında açıklama yapan Emek Mahallesi Muhtarı Haluk İnal yolda sürekli kaza meydana geldiğini, defalarca müracaat etmelerine rağmen düzenleme yapılmadığını kaydetti.

Burdur\'da Trafik Kazası, 3\'ü Öğrenci 6 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Trafik Kazası, 3'ü Öğrenci 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement