Burdur - Sevgilisiyle Bir Olup Öldürdüğü Eşini Uçuruma Attı - Son Dakika
Güncel

Burdur - Sevgilisiyle Bir Olup Öldürdüğü Eşini Uçuruma Attı

Burdur - Sevgilisiyle Bir Olup Öldürdüğü Eşini Uçuruma Attı

Sevgilisiyle bir olup öldürdüğü eşini uçuruma attıBURDUR'un Gölhisar İlçesi'nde oturan 41 yaşındaki Mehmet Ekiz'in, eşi 45 yaşındaki Sevilay Ekiz ve onun sevgilisi 41 yaşındaki Tarık Ülgen tarafından uçurumdan atılarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

22.09.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevgilisiyle bir olup öldürdüğü eşini uçuruma attı

BURDUR'un Gölhisar İlçesi'nde oturan 41 yaşındaki Mehmet Ekiz'in, eşi 45 yaşındaki Sevilay Ekiz ve onun sevgilisi 41 yaşındaki Tarık Ülgen tarafından uçurumdan atılarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Gölhisar'a bağlı Yeşildere Köyü'nde oturan Mehmet Ekiz'in 11 Eylül'de kaybolması olayını araştıran İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, resmi nikahlı eşi Sevilay Ekiz ve ilişki yaşadığı Tarık Ülgen tarafından öldürüldüğünü belirledi. Sevilay Ekiz ve sevgilisi Tarık Ülgen sorguya alındı. Şüphelilerin, Mehmet Ekiz'in içeceğine 30 uyku ilacı atarak uyutan şüphelilerin, daha sonra adamı otomobille götürdükleri uçurumdan atarak öldürdüğü saptandı.

Şüphelilerden Tarık Ülgen'in yer göstermesi sonucu önceki gün Mehmet Ekiz'in cesedi atıldığı uçurumda bulundu. Jandarmanın gözaltına aldığı Sevilay Ekiz ve Tarık Ülgen tutuklanarak Burdur Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur - Sevgilisiyle Bir Olup Öldürdüğü Eşini Uçuruma Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement