Burdur Vali Kürklü ve Eşinden Huzurevine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Burdur Vali Kürklü ve Eşinden Huzurevine Ziyaret

Burdur Vali Kürklü ve Eşinden Huzurevine Ziyaret

Burdur Valisi Hasan Kürklü, eşi Nesibe Kürklü ile birlikte huzurevini ziyaret ederek, burada kalan yaşlılarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

25.03.2015 11:46

Burdur Valisi Hasan Kürklü, eşi Nesibe Kürklü ile birlikte huzurevini ziyaret ederek, burada kalan yaşlılarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Burdur Valisi Hasan Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü, 18- 24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Vali Kürklü ve eşi, sıkıntıları olup olmadığını sordu.

Vali Kürklü, "Sizler baş tacımızsınız. Bizim için önemlisiniz, kıymetlisiniz. Sizleri çok seviyoruz. Fırsat buldukça sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizim inancımız gereği de yaşlılarımıza, büyüklerimize saygılı olmamız gerekiyor. Her zaman yanınızdayız. Dileklerinizi, isteklerinizi iletebilirsiniz. Hiç çekinmeyin kapımız sizlere sonuna kadar açıktır" dedi.

Huzurevi sakilerinden Ömer Karakaya da Vali Kürklü'ye teşekkür ederek, "Ziyaretleriniz bize moral oluyor. Psikolojik olarak bizleri tedavi etmiş oluyorsunuz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Vali Kürklü ve Eşinden Huzurevine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement