Burhan Kuzu: Paralel Oluşum Denildiğinde Neden Cemaat Üzerine AlıyorAnlayamıyorum - Son Dakika
Güncel

Burhan Kuzu: Paralel Oluşum Denildiğinde Neden Cemaat Üzerine AlıyorAnlayamıyorum

Burhan Kuzu: Paralel Oluşum Denildiğinde Neden Cemaat Üzerine AlıyorAnlayamıyorum

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, "derin yapılanma raporuna" ilişkin bir haberi Twitter'dan değerlendirdiğini, rapor hakkında hiçbir bilgisinin olmadığını kaydederken, "Cemaatten bazı dostlar alınmışlar.

02.01.2014 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, "derin yapılanma raporuna" ilişkin bir haberi Twitter'dan değerlendirdiğini, rapor hakkında hiçbir bilgisinin olmadığını kaydederken, "Cemaatten bazı dostlar alınmışlar. Gazetenin haberine hiç sesleri çıkmadı. Paralel oluşum denildiğinde neden Cemaat dostlarımız üzerine alır bunu gerçekten anlayamıyorum" dedi.

Kuzu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, gündemde yer alan Başbakan Erdoğan'a sunulduğu iddia edilen "derin yapılanma raporu" hakkında hiçbir bilgisinin olmadığını savunarak, "Tweette yazdığım Akşam Gazetesinin manşeti idi" dedi.

Habercilik anlayışını garipseyen Kuzu, "Garip bir habercilik anlayışı: Akşam Gazetesi bir paralel devlet raporundan, manşetten bahsediyor. Ben 20 saat sonra bu haberi tweet yaptım. Akşam Gazetesinde çıkan paralel yapılanma haberini tweet yaptım. Cemaatten bazı dostlar alınmışlar. Gazetenin haberine hiç sesleri çıkmadı. Bir şeyi anlayamıyorum: derin yapılanma ya da paralel oluşum denildiğinde neden Cemaat dostlarımız üzerine alır bunu gerçekten anlayamıyorum" ifadelerini takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Burhan Kuzu: Paralel Oluşum Denildiğinde Neden Cemaat Üzerine AlıyorAnlayamıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement