Burnu Kesilince 5 Hastane Gezen Hastaya 2 Gün Gecikmeli Dikiş Atıldı - Son Dakika
Güncel

Burnu Kesilince 5 Hastane Gezen Hastaya 2 Gün Gecikmeli Dikiş Atıldı

Burnu Kesilince 5 Hastane Gezen Hastaya 2 Gün Gecikmeli Dikiş Atıldı

Adana'da ağaç budarken elektrikli testere ile burnunu kesen ancak başvurduğu 5 hastane tarafından geri çevrilen Hasan Hüseyin Dişli tedavi edildi.

07.03.2015 12:35  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Feke İlçesi'nde ağaç budarken elektrikli testere ile burnunun bir bölümünü kesen ancak başvurduğu 5 hastanede de tedavi edilmeyince köyüne dönen 56 yaşındaki Hasan Hüseyin Dişli'ye, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi sahip çıktı. Hastaneye getirilen Dişli'nin kesilen burnu 2 gün gecikmeli olarak dikildi.

Geçtiğimiz çarşamba günü sabah evinin önündeki ağaçları budayan Hasan Hüseyin Dişli, kaza sonucu elindeki elektrikli testere ile burnunun bir bölümünü kesti. Yakınları tarafından Feke ve Kozan İlçeleri'nde 3, Adana'da da 2 hastanede 9 saat boyunca burnuna dikiş atacak plastik cerrah bulamayan Hasan Hüseyin Dişli, yakınları tarafından evinin bulunduğu Feke İlçesi'ne bağlı Musalar Köyü'ne götürüldü. Olay medyaya yansıyınca harekete geçen Balcalı Hastanesi yönetimi, Hasan Hüseyin Dişli'ye ulaşıp hastaneye davet etti. Dün geldiği hastanede Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Erol Kesiktaş, tarafından muayene edilen Hasan Hüseyin Dişli'nin burnuna dikiş atıldı. Doç. Dr. Erol Kesiktaş, Dişli'nin burnunun üst kısmında kesikler olduğunu belirtti. Burunda gerekli yerlere dikiş atıldığını belirten Kesiktaş, hastanın bir süre dinlendikten sonra günlük yaşamına dönebileceğini söyledi.

Hastane yetkililerine teşekkür eden Hasan Hüseyin Dişli, yakınları tarafından köyüne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burnu Kesilince 5 Hastane Gezen Hastaya 2 Gün Gecikmeli Dikiş Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement