Bursa Ali Ağaoğlu; Uludağ'da Sezon İyi Geçti - Son Dakika
Güncel

Bursa Ali Ağaoğlu; Uludağ'da Sezon İyi Geçti

Bursa Ali Ağaoğlu; Uludağ\'da Sezon İyi Geçti

Ali Ağaoğlu; Uludağ'da sezon iyi geçtiİŞADAMI Ali Ağoğlu, Uludağ'daki otelinde düzenlediği geleneksel basın buluşmasında, misarfirlerini pişirdiği köfteleri kendi elleriyle dağıttı.

12.03.2016 20:24

Ali Ağaoğlu; Uludağ'da sezon iyi geçti

İŞADAMI Ali Ağoğlu, Uludağ'daki otelinde düzenlediği geleneksel basın buluşmasında, misarfirlerini pişirdiği köfteleri kendi elleriyle dağıttı. "Babam bana 'oğlum, paylaştıkça azalmaz. çoğalır' derdi" diyen Ağaoğlu, "Ben de misafirlerimi kendi ellerimle beslemekten onur duyarımö dedi.

Ağaoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, her yıl düzenli olarak yaptığı, basın buluşmasını Uludağ'da bulunan şirketine ait Ağaoğlu My Mountain Otel'de gerçekleştirdi. Burada basın mensupları ve İstanbul'dan gelen misarfirleri ile bir araya gelen Ali Ağaoğlu, et-mangal partisinde konuklarına, kızı Sena ve oğlu Alican Ağaoğlu ile pişirdikleri etleri ikram ettiler. Babası Miktat Ağaoğlu'nu iki yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettiğini söyleyen Ali Ağaoğlu, 'Babam bana 'oğlum, paylaştıkça azalmaz. Paylaştıkça çoğalır' derdi. Onun için buraya gelen herkes benim şeref konuklarım. Kendi ellerimle onları beslemek benim için bir onurdur" diye konuştu.

Bursa'nın Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olduğunu ifade eden Ali Ağaoğlu, 'Uludağ'da önemli turizm merkezlerimizden biridir. Bu sene kar eksikliği sebebiyle biraz şanssızlık yaşadık. Ama sezon yine iyi geçtiö dedi.

Otel müşterilerinin hatıra fotoğrafı çektirme isteklerini de gerçi çevirmedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Ali Ağaoğlu; Uludağ'da Sezon İyi Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement