Bursa Bu Kez Hayata Döndürülemedi - Son Dakika
Güncel

Bursa Bu Kez Hayata Döndürülemedi

Bursa Bu Kez Hayata Döndürülemedi

Bu kez hayata döndürülemedi Bursa'da 29 yaşındaki Gökhan Durak, iddiaya göre dün akşam alkol ile birlikte uyuşturucu kullandıktan sonra yattığı yatağında sabah ölü bulundu.

27.07.2015 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu kez hayata döndürülemedi

Bursa'da 29 yaşındaki Gökhan Durak, iddiaya göre dün akşam alkol ile birlikte uyuşturucu kullandıktan sonra yattığı yatağında sabah ölü bulundu. Durak, geçtiğimiz yıl uyuşturucu kullandıktan sonra iki kez kalbi durmuş yapılan müdahale ile hayata döndürülmüştü.

Merkez Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi Dörtler Sokak'ta bulunan bir sitede ailesiyle birlikte oturan Gökhan Durak, dün akşam bir akrabasının düğününde iddiaya göre alkol ile birlikte uyuştucu kullandı. Gece saat 01.00 sıralarında evine gelen Gökhan Durak odasına geçerek uykuya daldı. Sabah kahvaltısı için ailesi tarafından uyandırılmak istenen Gökhan Durak, tepki vermeyince anne ve babası 112 Acil Servise haber verip yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Gökhan Durak'ın öldüğü belirlendi. Durak'ın cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp KUrumu Morgu'na kaldırıldı. Kullandığı uyuştucu sonucu geçen yıl duran kalbi iki kez hastanede çalıştırılan Durak'ın uzun süre tedavi gördüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Bu Kez Hayata Döndürülemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement