Bursa Büyükşehir Belediyespor Buse'yi Transfer Etti - Son Dakika
Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Buse'yi Transfer Etti

Bursa Büyükşehir Belediyespor Buse\'yi Transfer Etti

Yeni sezonda Ligde ve Avrupa Kupaları'nda başarılı olmayı hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu Eczacıbaşı Vitra'dan libero Buse Kayacan'ı alarak güçlendirdi.

24.05.2015 15:26

Yeni sezonda Ligde ve Avrupa Kupaları'nda başarılı olmayı hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu Eczacıbaşı Vitra'dan libero Buse Kayacan'ı alarak güçlendirdi.

Buse'nin bugün Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Fethiye Spor Kompleksi'nde yapılan imza törenine Başkan vekili İlhan Satık, Voleybol Şube Koordinatörü Ersin Yılmaz katıldı. Bonservisiyle birlikte alınan Buse Kayacan, 1 yıllık imzayıs attıktan sonra Bursa'dan ayrılmadığı için mutlu olduğunu söyledi.

"KARİYERLİ TAKVİYELER YAPTIK"

Törende konuşan Voleybol Şube Koordinatörü Ersin Yılmaz, "Bursa Büyükşehir Belediyespor olarak bu yıl kadromuzda oldukça geniş çaplı değişiklik yaptık. Kariyerli oyuncularla takviyeler yaptık. Bu alt yapıdan bu yana takip ettiğimiz isimdi. Nilüfer Belediyesi'nde oynarken daha fazla izleme şansımız oldu. Takımımıza çok şey katacağına inanıyorum"dedi.

ZORLU BİR SEZON GEÇİRDİK

Buse Kayacan ise imza töreninde şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz sezon zorlu bir dönem geçirdik. Yıprandım. İddialı bir takıma geldim. Bursa'da mutluyum. Hedefi olan ve iyi antrenörlere sahip bir takımla birlikte olmam benim oyunumun gelişmesine katkı koyacaktır. Bursa Büyükşehir Belediyespor, kariyerim açısından bir basamak olacağına inanıyorum. Güzel işler yapacağız." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Büyükşehir Belediyespor Buse'yi Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement