Bursa Celal Bayar Ölümünün 29.yılında Anıldı - Son Dakika
Güncel

Bursa Celal Bayar Ölümünün 29.yılında Anıldı

Bursa Celal Bayar Ölümünün 29.yılında Anıldı

Celal Bayar ölümünün 29.yılında anıldı TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin üçüncü cumhurbaşkanı Celal Bayar ölümünün 29'uncu yıldönümünde Umurbey'deki anıt mezarda törenle anıldı.

22.08.2015 16:37

Celal Bayar ölümünün 29.yılında anıldı

TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin üçüncü cumhurbaşkanı Celal Bayar ölümünün 29'uncu yıldönümünde Umurbey'deki anıt mezarda törenle anıldı.

Celal Bayarı'ı anma törenleri bugün saat 10.00'da, Bursa'nın Gemlik İlçesi Umurbey Mahallesi'nde bulunan Anıtmezarı önünde başladı. Buradaki törende, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Nezil Alparslan, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Garnizon Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gemlik Belediye Başkanvekili Ak Partili Ercan Barutçuoğlu ile siyasi parti temsilcileri ve daire amirleri katıldı. Törende aileyi temsilen, Celal Bayar'ın torunu Akile Gürsoy hazır bulundu. Anma programı, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Türk Silahlı Kuvvetleri, Valilik ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin ve Bayar ailesinin çiçeğinin anıt mezara konulması saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Anıt mezarı yanında bulunan Celal Bayar Müzesi ile kütüphane bölümünün ziyaretinden sonra, Celal Bayar bilgeseli izlendi.

Celal Bayar'ı anma töreninden sonra öğleyin mevlit okutuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Celal Bayar Ölümünün 29.yılında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement