Bursa'da Gözaltına Alınan Ydg-H'liler Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Gözaltına Alınan Ydg-H'liler Adliyeye Sevk Edildi

Bursa\'da Gözaltına Alınan Ydg-H\'liler Adliyeye Sevk Edildi

Bursa’da, PKK ve gençlik yapılanması YDG-H üyelerine yönelik operasyonda gözaltına alınan zanlılardan 8’i adliyeye sevk edildi.

27.07.2015 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, PKK ve gençlik yapılanması YDG-H üyelerine yönelik operasyonda gözaltına alınan zanlılardan 8'i adliyeye sevk edildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısı sonrası Bursa'da düzenlenen eylemler ve basın açıklamalarında taş atan, yol kapatan, eylemcileri kışkırtan ve küçük yaştaki çocukların eylemlere katılmalarını sağlayan şüphelilerle ilgili çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi. Merkez Yıldırım ilçesinde Çevik Kuvvet ve Asayiş Şube Müdürlükleri ekiplerinin desteğiyle gerçekleştirilen operasyonda, PKK ve YDG-H üyesi olduğu iddia edilen 16 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlılardan 8'i sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edilirken, gözaltına alınan diğer 8 kişinin ise işlemlerini tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılacağı belirtildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Gözaltına Alınan Ydg-H'liler Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement