Bursa'da Hdp'lilerden 'Öcalan'a Özgürlük' Eylemi - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Hdp'lilerden 'Öcalan'a Özgürlük' Eylemi

Bursa\'da Hdp\'lilerden \'Öcalan\'a Özgürlük\' Eylemi

Bursa adliyesi önünde toplanan bir grup HDP'li, İmralı Cezaevi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılmasını istedi.

15.07.2015 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa adliyesi önünde toplanan bir grup HDP'li, İmralı Cezaevi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılmasını istedi.

Bursa Adliye Sarayı önünde toplanan 50 kadar HDP'li, 'Tecrit savaş getirir, özgürlük barış getirir' pankartı açarak Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılmasını istedi. Grup adına basın açıklamasını okuyan HDP Bursa İl Örgütü Eş Başkanı Kezban Dumlu, Öcalan'ın HDP heyeti, müzakere heyetleri, aydınlar, gazeteciler ve halk ile doğrudan temas kurduğu özgür yaşam koşullarının oluşturulmasını istediklerini söyledi.

Müzakerelerin başlamasını ve demokratik çözüm sürecinin geliştirilerek, eşitlikçi bir çözüme kavuşturulması gerektiğini kaydeden Dumlu, tutuklanan ve gözaltına alınan tüm parti çalışanları, hasta hükümlüler başta olmak üzere tüm siyasi tutukluların serbest bırakılmasını istedi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Hdp'lilerden 'Öcalan'a Özgürlük' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • baho : bu savaşada yarım canınız sagolsun çıkacak allahın izniyle başbakanımmız 0 0 Yanıtla
  • Müslüman düşmanı düşmanı: Yok böyle bir şey 40000 askeri öldüren terör örgütü liderinin resmini alıp askerlerimizi uğruna öldüğü topraklar üzerinde Öcalana özgürlük isteniyor kim abd de bin laddini resmini alıp sokakta eylem yapabilir bu ülke ztn elden gitmiş yapılcak tek şey kürtlere o toprakları vermek ya da soy kırım yapmak soykırım yapmaya kalksak abd avrupa bizi ırağa çevirir tek çare o toprakalrı vermek ve artık sadece türk olarak kalmak 0 0 Yanıtla

Advertisement