Bursa'da Kadın Avukatın Ofisinin Kurşunlanmasına Manisa'dan Tepki - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Kadın Avukatın Ofisinin Kurşunlanmasına Manisa'dan Tepki

Bursa\'da Kadın Avukatın Ofisinin Kurşunlanmasına Manisa\'dan Tepki

Manisa Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu üyeleri, Bursa Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı avukat Nevin Canbaz'ın ofisin kurşunlanmasına tepki gösterdi.

01.07.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu üyeleri, Bursa Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı avukat Nevin Canbaz'ın ofisin kurşunlanmasına tepki gösterdi.

Manisa Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Nezahat Bölge, Baro Başkanlığı'nda basın açıklaması yaparak, Bursa Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Nevin Canbaz'ın ofisin kurşunlanmasını kınadı. Açıklamada Manisa Baro Başkanı Ali Arslan da yer aldı.

Olayı şiddetle kınadıklarını belirten Bölge, "Bursa Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı değerli meslektaşımız Nevin Canbaz'ın bürosuna zarf içinde iki tabanca kurşunu gönderilmiş, 28 Haziran günü de ofisi kurşunlanmıştır. Manisa Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu olarak meslektaşımıza yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyor, meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bizler Kadın Haklarını savunan hukukçular olarak hiçbir tehdit ve saldırıdan yılmayacağız. Hakları ihlal edilen tüm kadınlarımızın haklarını hukuki ve sivil alanda savunmaya devam edeceğiz. Mesleğimizin ve savunduğumuz kadın haklarının onuruna ve saygınlığına yönelik bu saldırılara karşı boyun eğmeyeceğiz" diye konuştu.

DESTEK MESAJI

Saldırının ülkede kadın haklarına verilen değeri bir kez daha gözler önüne serdiğini vurgulayan Bölge, "Kadın bir meslektaşımızın kadın haklarını savunurken gözdağı verilmek amacıyla bu çirkin saldırıya maruz kalması ülkemizde kadın haklarına verilen değerin ne derece ayaklar altına alındığının bir göstergesidir. Bu çirkin saldırıyla ilgili, fail ya da faillerinin bir an önce yakalanması ve gereken cezayı alması için konunun takipçisi olacağız. Söz konusu davada meslektaşımız Nevin Canbaz'ın yanında yer alacağız" dedi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Kadın Avukatın Ofisinin Kurşunlanmasına Manisa'dan Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement