Evine Gelen Arkadaşını Satırla Öldürdü - Son Dakika
Yerel

Evine Gelen Arkadaşını Satırla Öldürdü

Bursa'da, evine gelen arkadaşını kavga sırasında satırla öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp araziye attığı iddia edilen şüpheli, Antalya'da yakalandı.

05.11.2015 12:42  Güncelleme: 14:00

Bursa'da, evine gelen arkadaşını kavga sırasında satırla öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp araziye attığı iddia edilen şüpheli, Antalya'da yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 10 Ekim'de merkez Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi'ndeki evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan Savaş Yavuz'un (32) ailesi, bundan bir gün sonra polise kayıp başvurusunda bulundu.

Bunun üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Yavuz'un Başaran Mahallesi'ndeki cam dükkanında yanında çalışan arkadaşı Hasan G'ye (46) ulaşmaya çalıştı.

Hasan G'nin merkez Osmangazi ilçesi Avdancık Mahallesi'nde arı kovanları bulunduğunu öğrenerek, bölgedeki güvenlik kameralarının geriye dönük kayıtlarını inceleyen ekipler, Yavuz'a ait otomobili gördü. Bu aracı, Yıldırım'daki Doğa Parkı'nda bulan ekipler, Hasan G'nin kentte olmamasından da şüphelenerek onu aramaya başladı.

Antalya'da gözaltına alınan Hasan G'nin üzerinden, başkası adına düzenlenmiş sahte kimlik belgesi çıktı.

Hasan G'nin ifadesinde, "10 Ekim'de evine gelen arkadaşı Savaş Yavuz ile kendisini alkol almaya zorlaması nedeniyle kavga ettiklerini, onu boğazını satırla kestikten sonra cesedini 12 parçaya ayırıp poşetlere koyarak Avdancık civarında 5 bölgeye attığını" söylediği öğrenildi.

Zanlının tarif ettiği bölgelere giden ekipler, bu alanlardan kemik, kemik parçaları ve Yavuz'a ait kıyafetleri topladı.

Ceset parçaları, inceleme için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Evine Gelen Arkadaşını Satırla Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement