Bursa'da Sel Hayatı Felç Etti, Kaldırım Taşlarını Bile Söktü - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Sel Hayatı Felç Etti, Kaldırım Taşlarını Bile Söktü

Bursa'da dün yaşanan sel felaketinde sel suları beraberinde taş ve kaldırım parçalarını sürükledi, onlarca ev ve iş yeri sular altında kaldı.

08.09.2014 11:05  Güncelleme: 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da dün yaşanan sel felaketinin ardından sosyal medyaya yüklenen görüntüler olayın boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bursa'da metrekareye 24 kilogram yağış düşerken, Uludağ'ın eteklerinden gelen sel suları beraberinde taş ve kaldırım parçalarını sürükledi, onlarca ev ve işyeri sular altında kaldı. Sağanak yağış sebebiyle Bursaray metro istasyonunda sel suları sebebiyle vatandaşlar mahsur kaldı. Dağ ilçelerinde yağan dolu ise tarım alanlarına zarar verdi.

KALDIRIM TAŞLARINI SÜRÜKLEDİ

Bursa'da dün öğleden sonra etkili olan sel suları caddelerden taştı. Özellikle Uludağ'ın eteklerindeki İvazpaşa ve Pınarbaşı'ndan gelen sel suları altyapı çalışmaları devam ettiği için kaldırım taşlarını da beraberinde sürükledi.

ÇOK SAYIDA EV VE İŞ YERİNİ SU BASTI

Setbaşı, Çakırhamam ve Altıparmak'ta caddeler sel sularıyla doldu. Trafikte sürücüler zor anlar yaşarken, çok sayıda iş yeri ve ev ile metro istasyonunu sel suları bastı.

TARIM ALANLARI ZARAR GÖRDÜ

Meteoroloji yetkilileri metrekareye 24 kilogram yağış düştüğünü açıkladılar. Yoğun yağış dağ yöresinin yanısıra Gemlik'te de etkili oldu. Dağ yöresinde dolu sebebiyle tarım alanları zarar gördü, Orhaneli Yolu'nda heyelan meydana geldi.

İvazpaşa Mahallesi'nde altyapı çalışmaları sebebiyle Pınarbaşı'na gelen binlerce kaldırım taşı Oğuzhan Karayılmaz isimli fotoğraf sanatçısı tarafından görüntülendi.

Bursa\'da Sel Hayatı Felç Etti, Kaldırım Taşlarını Bile Söktü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Sel Hayatı Felç Etti, Kaldırım Taşlarını Bile Söktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement