Bursa'daki Canlı Bomba Iğdır'da Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Bursa'daki Canlı Bomba Iğdır'da Defnedildi

Bursa Ulu Cami bahçesinde kendisini patlatan PKK'lı canlı bomba Eser Çali, Iğdır'da toprağa verildi. Çali'nin cenaze namazı kılınırken tabuta konulmaması dikkat çekti.

11.05.2016 12:43  Güncelleme: 15:41

Bursa Ulu Cami bahçesinde kendisini patlatan PKK'lı canlı bomba Eser Çali, Iğdır'da gömüldü.

TABUTA KONULMADI

Çalı'nin cesedi Bursa Adli Tıp Kurumundan babası Salih Çali tarafından Viranşehir Belediyesince tahsis edilen cenaze arabasıyla Iğdır'a getirildi. Yoğun güvenlik önlemi altında Karakoyunlu ilçesinin Yukarı Alican köyüne getirilen Çali'nin cesedi, burada kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Çali'nin cenaze namazı kılınırken ise tabuta konulmaması dikkat çekti.

MEZARLIĞA "TERÖRE DUR DİYELİM" BROŞÜRÜ BIRAKILDI

Öte yandan; mezarlıkta güvenlik güçlerince 'teröre hep birlikte dur diyelim" broşürleri bırakıldığı gözlendi.


"ALLAH KISA SÜREDE BARIŞ GETİRSİN"

Kadın teröristin cenaze namazını kıldıran Molla Aziz adlı din adamı Kürtçe olarak "Allah kısa sürede barış getirsin" diye dua etti. Burada cenaze namazı kılınan Eser Çali yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

İşte cenazeden diğer kareler:

Bursa\'daki Canlı Bomba Iğdır\'da Defnedildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'daki Canlı Bomba Iğdır'da Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • DOĞO DELİ: SARAY İÇİN ÖLÜYOR BU İNSANLAR,ONDAN SONRA ŞEHİT OLDU DİYORSUNUZ,SİZ MALMISINIZ LAN,ALLAH YOLUNDAMI ÖLDÜLER,,HİÇ SEVİNMEYİN KİMSE BU ÜLKEDE ŞEHİT OLMAZ,UYDURMA VE YALAKALIK BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL. 1 19 Yanıtla
  • ANTİ AKP : ŞÖYLE ÖLDÜRDÜK BÖYLE DURDURDUK DİYEREK SAĞDA SOLDA SALUSLUK SATIYORSUNUZ IŞİD YADA PKK TERÖR ÖRGÜTLERİ EYLEMLERİNİ YAPMAKTAN GERİ KALMIYORLAR ÖRGÜT ÜYELERİNİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNDEN BAHSEDİYORSUNUZ ORTALIK YERDE BİZİM KENDİ VATANDAŞLARIMIZIN CENAZELERİNDEN BAŞKA CENAZE GÖRMEK MÜMKÜN DEĞİL CENAZE CENAZE GETİRİYOR ARKASI KESİLMİYOR BIRAKIN MİLLETE MAVAL OKUMAYI ATIP TUTMAYI DA GERÇEK ANLAMDA NE YAPACAKSANIZ İVEDİ BİR ŞEKİLDE YAPMAYA GAYRET EDİN ŞAYET YARIN TÜRKİYE MİZ VE BİZLER İÇİN ÇOK GEÇ OLABİLİR... 3 3 Yanıtla

Advertisement