Bursa'daki Cinayet - Son Dakika
Yerel

Bursa'daki Cinayet

Bursa'da, merkez Yıldırım ilçesinde çıkan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavgaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kardeş, adliyeye sevk edildi.

25.10.2015 16:09

Bursa'da, merkez Yıldırım ilçesinde çıkan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavgaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kardeş, adliyeye sevk edildi.

Gürültü meselesi yüzünden çıktığı öne sürülen ve 35 yaşındaki Erdinç Kılıç'ın öldüğü kavgaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan G.Ö. ve F.Ö. kardeşlerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi.

Erdinç Kılıç ile arkadaşları İ.A. ve K.Ö, merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi Erdoğan Caddesi'nde yüksek sesle konuşarak yürümüş, karşıdan gelen 6 kişilik grup bu kişileri yüksek sesle konuşmamaları için uyarmıştı. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüşmüştü. G.Ö. ve kardeşi F.Ö, gruptakilerle kavga etmiş, kavgada Erdinç Kılıç bıçakla göğsünden yaralanmıştı. Gruptaki diğer kişiler kaçarken, arkadaşları tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kılıç, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'daki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement