Bursa'daki Terör Örgütü Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Bursa'daki Terör Örgütü Operasyonu

Bursa'da, terör örgütü PKK ve gençlik yapılanması YDG/H üyelerine yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan 8 kişiden 6'sı daha tutuklandı.

28.07.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, terör örgütü PKK ve gençlik yapılanması YDG/H üyelerine yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan  8 kişiden 6'sı daha tutuklandı.

Terörle Mücadele Şubesi'ndeki işlemleri tamamlanan  8 kişi, savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkemede tekrar ifadeleri alınan şüphelilerden 6'sı tutuklandı, 2'si tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Soruşturmada tutuklu sayısı 14'e yükseldi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısının ardından Bursa'da yapılan gösterilerde polise taş atan, yol kapatan, eylemcileri provoke eden ve yaşı küçük çocukları protestolara katılmaya teşvik eden kişilerle ilgili 24-25 Temmuz'da çalışma yapmıştı. Merkez Yıldırım ilçesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle düzenlenen operasyonda, PKK ve gençlik yapılanması YDG/H üyesi olduğu iddia edilen 16 kişi gözaltına alınmıştı. Bu kişilerden 8'i dün adliyeye sevk edilmiş ve tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'daki Terör Örgütü Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement