Bursa'dan Kamboçya'ya uzanan yardım eli - Son Dakika
Güncel

Bursa'dan Kamboçya'ya uzanan yardım eli

Bursa\'dan Kamboçya\'ya uzanan yardım eli

CLK Uludağ Elektrik çalışanları, sosyal sorumluluk kapsamında Bursa'daki ve Kamboçya'daki çocukların yüzünü güldürdü.

02.08.2016 11:36  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CLK Uludağ Elektrik çalışanları, çocuklara ışık olmak için harekete geçti. Gönüllülük esasıyla hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projesiyle Bursa'daki köy çocuklarına ve kilometrelerce uzaklıktaki Kamboçyalı çocuklara umut ışığı oldu.

Çalışanlar, proje kapsamında önce Büyükorhan'daki Kınık Ortaokulu öğrencilerine kıyafet yardımı yaptılar. Ardından da Bursa'dan kilometrelerce uzaklıkta bulunan Güney Asya'nın Kamboçya kentine ulaşarak, başkent Phom Penh'e 40 dakika mesafede bulunan ve 350 kişinin yaşadığı köye yardım elini uzattılar. Geçimlerini kağıt ve çöp toplayarak sağlayan köy halkının aylık kazancı 5 dolar. CLK Uludağ Elektrik çalışanları, başta çocuklar olmak üzere köy halkına yardımlarını ulaştırdılar. Gönderilen yardımların bir kısmıyla köyde bulunan aşevinde yemekler de yapıldı.

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, kurumun mottosu olan "hayatı aydınlatıyoruz" sloganından yola çıkarak kurum çalışanlarının ortaya çıkardıkları bu projeden büyük memnuniyet duydukların ifade derek, CLK Uludağ Elektrik olarak kamu yararına çalışmaya devam edeceklerini belirtip, kurum olarak da sosyal projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa'dan Kamboçya'ya uzanan yardım eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement