Bursa Galatasaray Lisesi Bursa'da Yanan Ormana Fidan Dikti - Son Dakika
Güncel

Bursa Galatasaray Lisesi Bursa'da Yanan Ormana Fidan Dikti

Bursa Galatasaray Lisesi Bursa\'da Yanan Ormana Fidan Dikti

Galatasaray Lisesi Bursa'da yanan ormana fidan dikti İSTANBUL Galatasaray Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri, geçen ağustos ayında orman yangınının olduğu Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne bağlı Göynüklü Köyü bölgesine gelerek fidan dikti.

21.11.2015 22:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Lisesi Bursa'da yanan ormana fidan dikti

İSTANBUL Galatasaray Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri, geçen ağustos ayında orman yangınının olduğu Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne bağlı Göynüklü Köyü bölgesine gelerek fidan dikti.

Bursa'nın Mudanya ilçesi Göynüklü Köyü ve çevresinde, geçen 29 Ağustos günü meydana gelen orman yangını rüzgarın etkisiyle büyüdü. Yangında 170 hektarlık ormanlık alan bulunan 48 bin ağaç yandı. Bu bölgenin tekrar eski görünümüne kazanması için başlatılan ağaç dikme kampanyasına Galatasaray Lisesi öğrencileri ve Okul Aile Birliği üyeleride katıldı.

Burada açıklama yapan Galatasaray Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Kemal Enfiyeci, ormanlık alanın yeniden yeşertilmesi ve eski günlerine dönmesi için kendilerinin de az da olsa katkı sağlamak istediklerini söyledi. Enfiyeci, 'Böylesine güzel bir ormanlık alanın şu andaki görünümü içler acısı. Bizler Galatasaray Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri olarak ve liseliler olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İnşallah yakın bir gelecekte bu güzelim orman eski halini alır ve bizler ülke olarak bol oksijene kavuşuruz. Ormanı bu halinle görmek insanın içini parçalıyor. Şu an da bu görüntü karşısında yüreğimizin paramparça olduğunu belirtmemize hiç gerek yok. İşte durum ve manzara ortada önümüzde duruyor. Yapılan ağaç dikme kampanyalarının meyvelerini verdiği görmek çok daha fazla huzur vermekte. Bizler her kesimin, böylesine önemli kampanyalarda bir araya gelmelerini arzuluyoruz. Orman sevgi ister, orman şefkat ister lütfen bunları unutmayalım. Orman bizlerin çocuğu gibi olmalıdırö dedi.

Törenin ardından kendilerine ayrılan 50 fidanı buraya diken Galatasaray Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri ve öğrenciler daha sonra İstanbul'a geri döndüler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Galatasaray Lisesi Bursa'da Yanan Ormana Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement