Bursa Genç Kuaför, Serinlemek İçin Girdiği Göletten Çıkamadı - Son Dakika
Güncel

Bursa Genç Kuaför, Serinlemek İçin Girdiği Göletten Çıkamadı

Bursa Genç Kuaför, Serinlemek İçin Girdiği Göletten Çıkamadı

Genç kuaför, serinlemek için girdiği göletten çıkamadı Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne bağlı Kurşunlu Mahallesi'ndeki gölete serinlemek amacıyla giren 31 yaşındaki Ali Sağlam adlı kuaför boğuldu.

02.08.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç kuaför, serinlemek için girdiği göletten çıkamadı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne bağlı Kurşunlu Mahallesi'ndeki gölete serinlemek amacıyla giren 31 yaşındaki Ali Sağlam adlı kuaför boğuldu. Kuaförün cesedi, Yalova'dan gelen da deniz polisi dalgıç ekibi tarafından çıkarıldı.

İnegöl'ün Kurşunlu Mahallesi'nde kuaförlük yapan bir çocuk babası Mehmet Ali Sağlam, dün arkadaşlarıyla birlikte Kurşunlu Göleti'ne piknik yapmaya gitti. İddiaya göre, burada alkol alkol alan Sağlam, serinlemek amacıyla arkadaşlarıyla birlikte gölete girdi. Bir anda suda çırpınmaya başlayan Sağlam, daha sonra sulara gömüldü.

Sesi duyan arkadaşları gölete girerek arama yapsalar da Sağlam'a ulaşamayınca olamayınca jandarma ve arama kurtarma ekiplerine haber verdiler. Gece boyunca sürdürülen arama çalışmalarından bir sonuç alınmayınca bu sabah Yalova Deniz Polisi'nden dalgıç ekibi geldi. Ekiplerin bir saat süren arama çalışmaları sonucu Mehmet Ali Sağlam'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Gencin kaybolduğunu duyunca olay yerine gelen itfaiye görevlisi babası Ercüment Sağlam, ceset çıkarılınca fenalık geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Genç Kuaför, Serinlemek İçin Girdiği Göletten Çıkamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement