Bursa Kalite Ödülü 2014 Süreci Başladı - Son Dakika
Yerel

Bursa Kalite Ödülü 2014 Süreci Başladı

BUSİAD ve Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi iş birliğiyle yürütülen "Bursa Kalite Ödülü 2014" etkinlikleri 17-18 Nisan'da yapılacak.

09.04.2015 12:04  Güncelleme: 13:47

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ve Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi iş birliğiyle yürütülen "Bursa Kalite Ödülü 2014" etkinlikleri 17-18 Nisan'da yapılacak.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günay Baylan, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, Bursa Kalite Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı Sadettin Çiçek'in katılımıyla BUSİAD Evi'nde düzenlenen basın toplantısında, 17-18 Nisan'da gerçekleştirilecek "13'üncü Kalite ve Başarı Sempozyumu" ve "Bursa Kalite Ödülü 2014" ile ilgili bilgi verdi.

Baylan, sempozyum ve kalite ödülü etkinliğini tekrar düzenlemekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Toplam kalite yönetiminin, yaşamın her alanında uygulama imkanı bulunması bakımından geniş bir paylaşım platformu olduğunu dile getiren Baylan, "Bu doğrultuda içeriğinin uzun çalışmalar neticesinde planlanması, düzenlediğimiz sempozyumun örnek ve başarılı bir organizasyon olmasını sağlıyor" dedi.

Baylan, her yıl farklı bir tema ile gerçekleştirilen ve 3 bine yakın kişinin takip ettiği etkinlikte bu sene iş ve yaşam kalitesi konusunda örnek olan konuşmacıların yer alacağını anlattı.

Ödül ile kurum ve kuruluşlar kalite çalışmalarına teşvik edilirken diğer taraftan onlara sistemli bir yönetim modeli kazandırılmasının hedeflendiğini aktaran Baylan, "Bu yıl da iki özel sektör, iki de kamu kurumu ödüle aday oldu. Kendilerine başarılar diliyor, bu başarılarının tüm ülkeye örnek olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Elbay da teması "mükemmelliğe yolculuk" olarak belirlenen sempozyumun Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi (UÜ), Uludağ İhracatçılar Birlikleri (UİB) ve AIESEC Bursa Şubesinin destekleriyle organize ettiklerini bildirdi.

Sempozyumda gelecek kuşaklara daha yaşanılabilir bir ortam bırakmak için özel kurumlar, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve akademisyenlerin bir araya geleceğini vurgulayan Elbay, "Marka, stratejik planlama, değişim, yenileşim, eğitim, sosyal sorumluluk konuları geleceği öngörmek için uzman konuklarla tartışmaya açılacak" ifadesini kullandı.

Elbay, Bürosit, Yazaki Otomotiv, UÜ Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu ve Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinin ödül sürecinde saha ziyaretine kalan kurum ve kuruluşlar olduğunu, ödülün sahibinin 18 Nisan akşamı düzenlenecek törende açıklanacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa Kalite Ödülü 2014 Süreci Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement