Bursa Maganda Kurbanı Liseli Beyza?dan Geriye Bu Görüntüler Kaldı - Son Dakika
Güncel

Bursa Maganda Kurbanı Liseli Beyza?dan Geriye Bu Görüntüler Kaldı

Bursa Maganda Kurbanı Liseli Beyza?dan Geriye Bu Görüntüler Kaldı

Maganda kurbanı liseli Beyza'dan geriye bu görüntüler kaldı Bursa'da komşularının düğününde maganda kurşunlarının hedefi olan ve ağır yaralanan 16 yaşındaki lise öğrencisi Beyza Özer ile 55 yaşındaki babaannesi Hasane Sevinç yaralandı.

22.08.2015 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maganda kurbanı liseli Beyza'dan geriye bu görüntüler kaldı

Bursa'da komşularının düğününde maganda kurşunlarının hedefi olan ve ağır yaralanan 16 yaşındaki lise öğrencisi Beyza Özer ile 55 yaşındaki babaannesi Hasane Sevinç yaralandı. Sol boynundan giren kurşun protez dişlerine çarptıktan sonra ağız boşluğuna düşen Hasane Sevinç tedavisinin ardından taburcu edilirken, yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam eden Beyza Özer ise 7 gün süren tedavisinin ardından bu sabah hayatını kaybetti.

Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesi Ovaakça Karabalçık Mahallesinde 15 Ağustos Cumartesi akşamı Mahalle Muhtarı Kasım Çiçek'in oğlu Güray Çiçek'in düğününe katılan Çınar Anadolu Lisesi 3. Sınıf Öğrencisi Beyza Özer ile babaannesi Hasene Sevinç, komşuları olan Mahallesi Muhtarı Kasım Çiçek'in oğlu Güray Çiçek'in evlilik öncesi Demirtaş Mahallesi'ndeki kız evinde yapılan kına gecesine gittiler. Kına eğlencesinden sonra adet gereği eğlenceye katılan kadınlar, konvoy halinde Karabalçık Mahallesindeki erkek evine 'tavuk almaya" geldi. Buradaki eğlence sırasında iddiaya göre Muhtar Kasım Çiçek'in akrabası olan A.Ü., tabancasıyla havaya ateş ederken, silahtan çıkan kurşunlardan biri Beyza Özer'e diğeri ise yanında buluna babaannesi Hasene Sevinç'e isabet etti. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan başından yaralanan Beyza Özer yoğun bakıma alınırken, sol boynundan giren ve protez dişlerine çarpan kurşun ağız boşluğuna düşen Hasane Sevinç ise beş gün süren tedavisinin ardından taburcu edildi.

Jandarma tarafından gözaltına alınan A.Ü., sorgulamasının ardından savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, yoğun bakım ünitesindeki tedavisi süren Beyza Özer ise bu sabah doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybetti.

Beyza Özer'in annesi Zübeyde Özer, silah sesinden sonrakı bağrışmayı duyunca dışarı çıkıp kızı ve kayınvaldesini sorduğunda gerçeği öğrenince şok olduğunu söyledi. Genç kızın babası Ahmet Özer ise yaşananlara inanmakta güçlük çektiğini belirtti.

Bu arada olaya tanık Hasane Sevinç'in kızı Meliha Özer, zanlı A.Ü.'yü silahına mermi koyarken gördüğünü kendisini uyarmasına rağmen engel olamadığını açıkladı. Mehila Özer, "Ona, 'silahı ateşlemeyi düşünmüyorsun değil mi? Burada çocuklar var' dedim. Bana cevap vermedi. Bu sırada annemi ve Beyza'yı gördüm. Tavuk alma sırasında muhtar ile gözaltına alınan o kişi silahı ile önce havaya ateş etti. Kontrol etmekte zorlandığı tabancanın yere doğru ateş ettiğini gördüm. Sonrada olanlar oldu." dedi.

Olay sonrası konuşan Karabalçık Mahallesi Muhtarı Kasım Çiçek, düğünde yaşanan olaydan dolayı çok üzüldüklerini söyledi. Çiçek, 'bizim aile ile ilgili bir sıkıntımız yok. Aile bizim dostumuz. Çocuğun durumu bizi yaktı bitirdi. Böyle olmasını istemezdik" şeklinde konuştu.

Bu arada hakkında "Adam yaralamak" suçundan dava açılan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan A.Ü.'nün bu kez, "Adam öldürmek" suçundan hakkında işlem yapacağı öğrenildi.

TAVUK NASIL YAPILIR

Gelinin arkadaşları ve akrabaları bir araya toplanarak türküler söyleyip oynayarak damat evine gelir. Erkek tarafı daha önceden evinde sini ile hazırladığı tavuğu bu kişilere verir. Onlarda, bu tavuğu bir başka yerde eğlenerek yerler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Maganda Kurbanı Liseli Beyza?dan Geriye Bu Görüntüler Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • silaha karşıyım: Artık 18 yaşındaki gencin bile elinde silah var neredeyse hergün birileri yaralaniyor parası olan silah alıyor bu nasıl bi yasadir verme kardeşim vatandaşın eline önüne gelen silah çekiyor 0 0 Yanıtla
  • birisi iste: Dış güçlerin sayesinde daha neler gelecek başımıza Rabbim hepimizi korusun kimseye evlat acısı yasatmasin 0 0 Yanıtla
  • Kahrolsun pkk: Ne anlıyorsunuz tabanca atmaktan anlamadim gitti. Ne eglenmeyi ne protesto etmeyi ne üzülmeyi bilmeyen cahil bir toplum olduk. 0 0 Yanıtla

Advertisement