Bursa - Polis Aracı Ağaca Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa - Polis Aracı Ağaca Çarptı: 3 Yaralı

Bursa - Polis Aracı Ağaca Çarptı: 3 Yaralı

Polis aracı ağaca çarptı: 3 yaralı BURSA'da, göreve giden polis aracı, aniden yola çıkan çocuğa çarpmamak için refüjdeki ağaca çarptı.

20.06.2015 18:15

Polis aracı ağaca çarptı: 3 yaralı

BURSA'da, göreve giden polis aracı, aniden yola çıkan çocuğa çarpmamak için refüjdeki ağaca çarptı. Kazada Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan üç polis memuru yaralandı.

Kaza, Yıldırım ilçesi Sinandede Mahallesi Çakıllıküme Camii önünde bgün meydana geldi. Göreve giden Yıldırım İlçe Emniyet müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği'ne ait Fatih Yıldırım idaresindeki 16 FP 259 plakalı polis aracı, yola aniden çıkan bir çocuğa çarpmamak orta refüjdeki ağaca çarptı. Hava yastıklarının patladığı araçta bulunan Sürücü Fatih Yıldırım ile meslektaşı olan Ömer Sırmalı ve İrfan Karabulut yaralandı. Kısa sürede olay yerine gelen iki ambulaambulans Ömer Sırmalı ve İrfan Karabulut'u Devlet Hastanesi'ne getirilirken Fatih Yıldırım ise çağrılan ambulansı meslektaşlarının kucağına yatarak bekledi. Bu sırada ekiplerin ambulansın bir an önce gelmesi için yaptığı telsiz görüşmeleri gazetecilerin kamerasına yansıdı.

Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Muradiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa - Polis Aracı Ağaca Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement