Bursa Polisin Güvenlik Kamerasından Gaspcıyı Çekme Telaşı - Son Dakika
Güncel

Bursa Polisin Güvenlik Kamerasından Gaspcıyı Çekme Telaşı

Bursa Polisin Güvenlik Kamerasından Gaspcıyı Çekme Telaşı

Polisin güvenlik kamerasından gaspcıyı çekme telaşıBURSA'da kuyumcuya elinde boya malzemeleriyle gelen ve fırça sapıyla işyeri sahibine vurarak altınları almak isteyen gaspcı, işyeri sahibi 23 yaşındaki ibrahim Taşdemir tarafından dövüldü.

22.04.2016 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polisin güvenlik kamerasından gaspcıyı çekme telaşı

BURSA'da kuyumcuya elinde boya malzemeleriyle gelen ve fırça sapıyla işyeri sahibine vurarak altınları almak isteyen gaspcı, işyeri sahibi 23 yaşındaki ibrahim Taşdemir tarafından dövüldü. Polisler, boya malzemelerini bırakarak kaçan zanlıyı yakalamak için güvenlik kamerasındaki görüntüleri cep telefonuna çekip diğer ekiplere göndermek için adeta bir birleriyle yarıştılar.

Merkez Osmangazi ilçesi Çiftehavuzlar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan İbrahim Taşdemir'e ait kuyumcuya gelen elinde boya malzemeleri bulunan bir kişi, kredi kartı ile 12 taksitle altın alamak istediğini söyledi. Bu sırada ismi öğrenilemeyen kişi isteği üzerine kendisine içmek için bir bardak su vermek isteyen İbrahim Taşdemir'e elindeki fırç asapıyla vurmak istedi. Bu sırada Taşdemir elinden aldığı fırça sapı ile altınları almak isteyen kişiyi dövdü. Yakalanacağını anlayan zanlı daha sonra boya malzemelerini bırakarak kuyumcudan koşarak uzaklaştı. Haber verilmesi sonucu kısa sürede belirtilen adrese gelen polis ekipleri,1.65 boyunda, esmer tenli, şapkası bulunup güneş gözlüğü takan zanlının güvenlik kamerasındaki görüntülerini, ep telefonu ile çekip, whatsapp aracılığı ile zanlının bir an önce yakalanması için diğer ekip arkadaşlarına göndermek için adeta bir birleriyle yarışırken ilginç görüntü sergilediler.

Çevrede önlem alan polis kaçan zanlının kimliğini araştırıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Polisin Güvenlik Kamerasından Gaspcıyı Çekme Telaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement