Bursa Uludağ'da Jak Kaybolan Kayakcıyı Ölü Noktada Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Bursa Uludağ'da Jak Kaybolan Kayakcıyı Ölü Noktada Kurtardı

Uludağ'da JAK kaybolan kayakcıyı ölü noktada kurtardıVIDEO YOKBURSA (DHA)ULUDAĞ'da kayak yaparken kaybolan 36 yaşındaki Anıl Ozan Ö.'yü Jandarma Arama ve Kuratrma (jak) ekipleri iki saat sonra kurtardı.

21.02.2017 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uludağ'da JAK kaybolan kayakcıyı ölü noktada kurtardı

VIDEO YOK

BURSA (DHA)ULUDAĞ'da kayak yaparken kaybolan 36 yaşındaki Anıl Ozan Ö.'yü Jandarma Arama ve Kuratrma (jak) ekipleri iki saat sonra kurtardı. Telefonunun çekmediği için iletişim kurulamayan ve konumunu bildiremeyen Anıl Ozan Ö. kurtarıldıktan sonra kar motorları ile önce oteller bölgesine getirildi daha sonra sağlık kontrolünden geçirip gönderildi.

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Uludağ'a dün kayak yapmak için çıkan Makine Mühendisi Anıl Ozan Ö. Cennetkaya Pistinin Katıröldü Tepesi'ne çıkınca yoğun kar ve sis nedeniyle yönünü şaşırıp kayboldu. Saat 13.00 sıralarında 156 Jandarmayı arayan Anıl Ozan.Ö. yardım istedi. Bulunduğu bölge ölü nokta olarak tabir edildiği için kendisi ile telefodn ile irtibat kurulamayan ve konumunu bildiremeyen Anıl Ozan Ö.'yü jandarma ekipler kar motorları ve yürüyerek aramaya başladı. JAK ekipleri yaklaşık iki saat süren arayışın ardından kaybolduğu yerin 7 kilometre uzaklıktaki Soğukpınar Mahallesi Alabayır Sırtında ulaştı. Sağlık durumu iyi olan Anıl Anıl Ozan Ö. yürüyerek yakınında bekleyen kar motoruna bindirilip oteller bölgesine getirildi. 112 Sağlık Merkezi'nde yapılan muayenesinde sağlık durumu iyi olduğu anlaşılan Anız Olaz Ö. ifadesin alındıktan sonra bırakıldı.

Görüntü bilgisi. Görüntüler Bursa klasöürne geçiliyor

Bursa Uludağ\'da Jak Kaybolan Kayakcıyı Ölü Noktada Kurtardı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Uludağ'da Jak Kaybolan Kayakcıyı Ölü Noktada Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement