Bursalı Fotoğrafçılar Ahlat'ta Çekim Yaptı - Son Dakika
Yerel

Bursalı Fotoğrafçılar Ahlat'ta Çekim Yaptı

Ahlat Fotoğrafçılar Derneği'nin (AHFOD) davetlisi olarak ilçeyi ziyaret eden fotoğraf sanatçıları, ilçedeki güzelliklerin fotoğraflarını çekerek ölümsüzleştirdi.

17.02.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahlat Fotoğrafçılar Derneği'nin (AHFOD) davetlisi olarak ilçeyi ziyaret eden fotoğraf sanatçıları, ilçedeki güzelliklerin fotoğraflarını çekerek ölümsüzleştirdi.

Etkinlik kapsamında Bursa'dan ilçeye gelen fotoğraf sanatçıları başta tarihi Selçuklu Mezarlığı olmak üzere Ahlat'ın tarihi mekanlarını ve doğal güzelliklerini fotoğrafladı.

Ahlat'ı ziyaret ederek fotoğraf çekimleri yapan Bursalı Fotoğraf Sanatçısı Galip Çetiner, uzun zamandır ilçeyi merak ettiğini ve fotoğraflamak istediğini söyledi.

Fotoğraf sanatçıları olarak ülkenin tarihi ve doğal güzellikleri bakımından zengin olan yerlerini gezerek fotoğrafladıklarını anlatan Çetiner, "Sosyal medya, internet ve televizyonlardaki belgesel programlarında Ahlat'ı ve tarihi mekanlarını görüyorduk. AHFOD'un davetlisi olarak ilk fırsatta Ahlat'a geldik ve buradaki tarihi ihtişamı ve doğal güzellikleri hem gözlerimizle gördük hem de fotoğraf arşivimize kattık. Çok güzel bir gezi oldu. Ahlat'taki fotoğrafçı dostlarımızda bizlere eşlik edip ilgilendiler sağ olsunlar. Ülkemizdeki tanıdığım diğer fotoğraf sanatçısı arkadaşlarıma da Ahlat'ı gelip görmelerini tavsiye edeceğim" dedi.

AHFOD Başkan Yardımcısı Özkan Olcay ise dernek olarak öncelikli hedeflerinin ilçenin tanıtımına katkı sunmak olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursalı Fotoğrafçılar Ahlat'ta Çekim Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement