Bursaspor'dan Tarihi Zafer - Son Dakika
Spor

Bursaspor'dan Tarihi Zafer

Bursaspor\'dan Tarihi Zafer

Bursaspor, Fenerbahçe’yi 14 maç aradan sonra mağlup ederek, tarihi bir galibiyet aldı.

22.05.2015 11:10

Bursaspor, Fenerbahçe'yi 14 maç aradan sonra mağlup ederek, tarihi bir galibiyet aldı.

Yeşil-beyazlılarda Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkmanın mutluluğu yaşanıyor. Sahasındaki ilk maçta rakibine 2-1 mağlup olan Bursaspor, deplasmanda 3 farklı kazanarak adını finale yazdırdı. Karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşayan yeşil-beyazlı futbolcular, coşkusunu taraftarlarıyla ve soyunma odasında kutladı.

FENERBAHÇE'YE KARŞI 14 MAÇ ARADAN SONRA GELEN GALİBİYET

Öte yandan Bursaspor, Fenerbahçe'ye karşı yaşadığı şansızlığını da bu maçta kırdı. Rakibini en son şampiyon olduğu sezon Kadıköy'de 3-2 mağlup eden timsah, o müsabakanın ardandan Fenerbahçe'ye karşı 14 maçta diş geçiremedi. Bu dönemde Fenerbahçe karşısında 10 mağlubiyet, 4 beraberlik alan Bursaspor, rakibini yenememişti.

VOLKAN ŞEN PLAKAYA, FERNANDAO 25 GOLE ULAŞTI

Bursaspor'un başarılı futbolcusu Volkan Şen, oynadığı futbolla bu sezon yeniden küllerinden doğdu. Bu sezon oynadığı resmi müsabakalarda 16 gol atan başarılı futbolcu, oynadığı futbolla izleyenleri büyüledi. Brezilyalı golcü Fernandao ise bu sezon 25. golüne ulaştı.

ŞEHİR KENETLENDİ KUPAYI İSTİYOR

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası finalinin Bursa'da oynanacak olması yeşil-beyazlı camiayı ayrı heyecanlandırıyor. Fenerbahçe maçı öncesinde verilen demeçlerde, birlik olan camia, takımın finale çıkmasında büyük rol oynadı. Ayrıca yeşil-beyazlı taraftarlarda dünkü zaferin ardından Yalova'ya takımlarını kucaklamaya gitti. Burada renkli görüntüler oluşturan taraftarlad takımına sahip çıktı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'dan Tarihi Zafer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement