Bursaspor: "Hedefimiz 3 Puan" - Son Dakika
Güncel

Bursaspor: "Hedefimiz 3 Puan"

Bursaspor: "Hedefimiz 3 Puan"

Bursaspor antrenörü İrfan Buz, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında pazar günü oynayacakları Sivassor maçına galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

04.04.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor antrenörü İrfan Buz, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında pazar günü oynayacakları Sivassor maçına galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

İrfan Buz, Sivasspor karşılaşmasını değerlendirirken, "Çok önemli bir maçına çıkacağız. 34 puandayız. Son 2 maçını 4 puanla bitiren rakibimiz var. İyi futbolculardan kurulu bir takım. Ne olursa olsun bizim hedefimiz kesinlikle 3 puan. Bu hafta iyi çalıştık ve odaklandık" dedi. İrfan Buz, 2 oyuncusu Sercan ve Volkan konusunda ise şunları söyledi:

"SERCAN'IN EKSİĞİ VAR"

"Volkan biraz daha önde görünüyor. Sercan, istenilen grafiği bulamadı. Müsabaka eksiği var ve zorlanıyor. Bu hafta 4 dişi çekildi ve idmanlara katılamadı. Tüm futbolcularımız çalışıyor ve ben hepsine inanıyorum. Hedeflerimiz belli. Ligde puanları almak ve Türkiye Kupasını'da kaldırmak istiyoruz."

"DEĞERLENDİRME YAPIYORUZ"

İrfa^n Buz, ""Bu hafta rotasyon olacak mı?' sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Deplasmanda ve kendi sahanızda oynadığınız karşılaşmalar farklı. Benim felsefemde öncelikle biz neler yapabiliriz ona bakıyoruz. Ona göre de deplasman ve iç sahadaki maçlarda kadro değerlendirmesini yapıyoruz. Ozan İpek'i Fenerbahçe maçında aldık. Bize destek oluyor. Çok önemli bir futbolcu. Şu anda çalışıyor ama ne kadar süre alabilir onu tam olarak bilemiyoruz."

"SEZON SONU AÇIKLAYACAĞIM"

İrfan Buz, "Başkan Erkan Körüstan göreve gelişinizle ilgili farklı şeyler olduğunu söyledi. Bunun için sezon sonunu mu beklemek gerekiyor?" sorusuna, "Bunlar önemli değil. Önemli olan Bursaspor. En sonunda bunları açıklayacağız" diye cevap verdi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor: 'Hedefimiz 3 Puan' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement