Bursaspor-Medipol Başakşehir Notlar (2) - Son Dakika
Güncel

Bursaspor-Medipol Başakşehir Notlar (2)

ŞEHİTLER BİZİM ZAFER ALLAHIN15 Temmuz'da yaşamını yitirenlerin anonsunun tamamlanmasının ardından Teksas Tribünü'nde oturan taraftarlar önce "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" tezahüratları yaparken, daha sonra 'Şehitler bizim zafer allahın' yazılı pankart açmaları dikkat çekti.

28.08.2016 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞEHİTLER BİZİM ZAFER ALLAHIN

15 Temmuz'da yaşamını yitirenlerin anonsunun tamamlanmasının ardından Teksas Tribünü'nde oturan taraftarlar önce "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" tezahüratları yaparken, daha sonra 'Şehitler bizim zafer allahın' yazılı pankart açmaları dikkat çekti.

TERTEMİZ ŞAMPİYON İBRAHİM YAZICI

Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın televizyonlarda yaptığı açıklama sonrasında sadece hep bir ağızdan, "Tertemiz Şampiyon İbrahim Yazıcı" diyerek tezahürat yaptılar.

KEMALETTİN ŞENTÜRK İZLEDİ

Fenerbahçe, Milli maç arasından sonra karşılaşacağı Bursaspor'u yakın takibe aldı. Sarı lacivertliler adına mücadeleyi Kemalettin Şentürk izlerken, sık sık not aldı.

ÖMER HALİSDEMİR POSTERİ

Bursasporlu taraftarlar İstiklal marşı okunurken maraton tribününde 15 Temmuz'un simgesi olan başçavuş Ömer Halisdemir'in dev asa posteri astı. Teksas tribününde ise Beşiktaş maçındaki olaylara sebebiyet veren dönemin Bursa Valisi Şehabettin Harput'un polisler arasında adliyeye götürülürken resminin yer aldığı Bu vatan uğruna hazırız ölmeye, Vatan bölünmez bu böyle biline, Alma Teksasın ahını çıkar aheste aheste yazılı dev poster astı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor-Medipol Başakşehir Notlar (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement