Bursaspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Maç Notları - Son Dakika
Güncel

Bursaspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Maç Notları

Timsah 1500'ÜNCÜ MAÇINA ÇIKTI 1 Haziran 1963 yılında kurulan Bursaspor, lig serüveninde 1500 maçına çıktı.

05.04.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Timsah 1500'ÜNCÜ MAÇINA ÇIKTI

1 Haziran 1963 yılında kurulan Bursaspor, lig serüveninde 1500 maçına çıktı. Yeşil beyazlılar bugüne kadar oynadığı 1499 maçta 525 galibiyet, 440 beraberlik alırken 534 mücadeleyi ise kaybetti. Bursaspor, bu maçlarda 1793 gol atarken kalesinde ise 1791 gol gördü.

GÜNEŞ'İN TERCİHİ EMRE TAŞDEMİR

Bursaspor'da Şenol Güneş'in bankosu olan Şener Özbayraklı kırmızı kart cezalısı olduğu için Şamil Cinaz ile birlikte tribüne çıktı. Antrenmanlarda sağ bek arayan Şenol Güneş'in savunmanın sağına Aziz Eraltay'ı koyarken, sol kanada ise uzun bir sakatlık döneminden çıkan genç Emre Taşdemir'i görevlendirdi.

MEHTERAN GÖSTERİSİ

Bursaspor'un Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde bir ilk yaşandı ve Bursa Mehteran Takımı yıllar sonra Atatürk Stadı Maraton Tribünü'ndeki yerini aldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı, çaldığı marşlarla yeşil beyazlı taraftarları coşturdu.

EVLENME TEKLİFİ

Maraton Tribünü'nde maç başlamadan önce açılan "Benimle evlenir misin Meryem" yazılı pankartı taraftarlar alkışladı.

KAYAHAN'I UNUTMADILAR

Bursaspor Kulübü, hafta içinde yaşamını yitiren ünlü ses sanatçısı ve söz yazarı Kayahan için maç öncesi başsağlığı mesajı yayınlandı. Stat hopörlerinden Kayahan'ın şarkılarına şans verildiği dikkati çekti.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Bursaspor'un Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile saat 13.00'de oynadığı karşılaşmaya yeşil beyazlı taraftarlar ilgi göstermedi. Tribünlerdeki büyük boşluklar dikkat çekerken, bazı taraftarlar, "TFF yine kahvaltı saatinde maç yapıyor. Bursa işçi ve öğrenci kenti. Hiç haberleri yok" diyerek sitemlerini dile getirdi.

EMNİYET MÜDÜRÜNE ÇİÇEK

Bursaspor'un taraftarları, Bursa Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Zafer Ersin'e Bursaspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde çiçek verdi, görevinde başarılar diledi.

GÜNEŞ'E SEVGİ SELİ

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş, eski futbolcularından olan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un teknik sorumluluğuna getirilen Fatih Tekke'ye başarı diledi. Taraftarlar, Şenol Güneş'i tribünlere davet ederek alkışladı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Maç Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement