Bursasporlu Ozan İpek Başkanla Görüştü - Son Dakika
Güncel

Bursasporlu Ozan İpek Başkanla Görüştü

Bursasporlu Ozan İpek Başkanla Görüştü

Bursaspor Ozan İpek'in menajeriyle birlikte Başkan Recep Bölükbaşı'yla görüştü, yeşil beyazlı takımda forma şansı bulamadığı için sezon sonuna kadar başka bir takıma kiralanması da gündeme geldi.

19.01.2015 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Ozan İpek'in menajeriyle birlikte Başkan Recep Bölükbaşı'yla görüştü, yeşil beyazlı takımda forma şansı bulamadığı için sezon sonuna kadar başka bir takıma kiralanması da gündeme geldi.

Antalya Side'de kamp hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş, forma şansı bulamayan Ozan İpek konusunda Başkan Recep Bölükbaşı ile görüştü. Şenol Güneş, Başkan Bölükbaşı'na Ozan İpek'in oynamak istediğini, yeterince sahada kalamayınca üzüldüğünü, kendisinin de oyuncusunun oynamasını istediğini söyledi.

Ozan İpek'de menajeriyle birlikte Başkan Recep Bölükbaşı'nın yanına gitti. Taraflar arasında yapılan toplantıda Ozan İpek'in  sezon sonuna kadar başka bir takıma kiralık olarak verilmesi de ele alındı.

Mayıs 2017 tarihinde sözleşmesi bitecek olan Ozan İpek, ilk yarıda lig ve kupa maçlarında toplam 515 dakika forma giydi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursasporlu Ozan İpek Başkanla Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement