Büyükaslan ve Kutlu Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Büyükaslan ve Kutlu Bir Araya Geldi

Büyükaslan ve Kutlu Bir Araya Geldi

AK Parti’nin mevcut Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ile AK Parti’nin Belediye Başkan adayı Hüsrev Kutlu bir araya geldi.

08.01.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin mevcut Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ile AK Parti'nin Belediye Başkan adayı Hüsrev Kutlu bir araya geldi.

AK Parti'den Belediye Başkanlığı adayı olan Hüsrev Kutlu, beraberinde İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ile Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaret etti. AK Parti'nin adayının belirlenmesinin ardından Büyükaslan ve Kutlu ilk kez bir araya geldi.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Hüsrev Kutlu, seçim çalışması çerçevesinde kurumların ziyaretine öncelikle belediyeden başladıklarını belirterek, "Belediyede de öncelikle Belediye Başkanım Necip Büyükaslan'ı ziyaret ettik. Tabi hem belediyecilik olarak tecrübelerinden istifade etmek istiyoruz hem de seçmen olarak belediye başkanımızın da oyuna talibiz. Bundan sonraki süreçte de bir şahıs olarak AK Parti kimliği ile bize gereken desteği vereceğinden kuşkumuz yok" dedi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise yerel seçimlerde omuz omuza verip AK Parti'nin oylarını arttırmanın gayreti içerisinde olacaklarını aktararak, "2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partimizin adayı olan değerli kardeşimiz Hüsrev Kutlu'yu tebrik ediyorum. Nezaket ziyareti bulundukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Hüsrev Kutlu ile birlikte 2001 yılında partiyi birlikte kurduk. Kendisi il başkanı, bende merkez ilçe başkanı olarak görev yaptım. Birlikte sırt sırta vererek bu günlere kadar geldik. Makamlar mevkiler gelip geçicidir. Hem de nasip meselesidir. Şunda kısmet Hüsrev Kutlu'yaymış. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Biz yol arkadaşıyız. Bu davanın içerisinde olmamız bizim için şereftir, onurdur. Bundan sonrada çizgimiz devam edecektir. Amacımız, Adıyaman'da AK Parti'nin en yüksek oyu alıp ipi göğüslemesidir. Başbakanımızın verdiği karara saygılıyız, başımız gözümüz üstünedir. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Omuz omuza verip bu seçimi birlikte yürüteceğiz" diye konuştu.

İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ise konuşmasında, "Teşkilat olarak iki dönem belediye başkanımız olan Necip Büyükaslan'ı ziyaret etmek istedir. İki dönem bu kente güzel hizmetler yaptı. Bu hizmetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz. Bütün aday adaylarımızla birlikte en iyi şekilde çalışarak, AK Parti'nin oylarını en üst seviyeye çıkartacağız. Aynı gayret ve özveriyle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez de kendilerinin hizmete bir bayrak yarışı olarak baktıklarını belirterek, "Önemli olan ülkenin menfaatleri için gecesini gündüzüne katan 'ak kadroların' dava cihetiyle olayı sahiplenmeleridir. Makamlar gelip geçicidir; önemli olan bu davaya hizmet etmektir. Hizmetlerin dolayı iki dönem başkanlık yapan Necip Büyükaslan Başkanımıza teşekkür ediyoruz. 30 Mart akşamı partimizin oy oranını daha da arttırarak yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Makam ziyaretinin ardından Hüsrev Kutlu, İbrahim Halil Fırat, Abdurrahman Dimez ve Belediye Başkanı Necip Büyükaslan belediye personelini ziyaret etti. Hüsrev Kutlu, belediye çalışanlarına çalışmalarında başarılar dilerken, personelde Kutlu'ya seçimde başarılar diledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükaslan ve Kutlu Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement