Büyükburç'un Cenazesinde "Hakkımızı Helal Etmiyoruz" Gerginliği - Son Dakika
Güncel

Büyükburç'un Cenazesinde "Hakkımızı Helal Etmiyoruz" Gerginliği

Erol Büyükburç'un cenazesinde imamın cemaatten helallik istediği sırada arka sıralardan gelen "Helal etmiyoruz" sesleri gerginliğe yol açtı.

14.03.2015 13:59  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Etiler'deki evinde Perşembe günü ölü bulunan ünlü sanatçı Erol Büyükburç'un cenazesinde istenmeyen olaylar yaşandı. Cenaze namazı öncesi imam cemaatten helallik istedi. Bu esnada cenazeye katılan 2 kişi kalabalık arasından "hakkımızı helal etmiyoruz" diye bağırdı.

CAMİDE OLAY ÇIKTI

Cemaatin tanımadığı bu kişiler, tepki üzerine camiden uzaklaştırıldı. Biri sakallı ve şalvarlı olan bu kişiler, "Bunlar gençlerimizi yozlaştırdı" diyerek protestosunu sürdürdü. Cenazeye katılanlar ise "Şov yapıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Tepkiler üzerine 2 kişi camiden çıkarıldı. Ancak Büyükburç'un yakın çevresinden bazı kişiler, bu kişilerin peşinden gitti.

"BİZ ÖZ TÜRK HALKIYIZ"

Tepki Levent'in ara sokaklarında da sürdü. Araya Beşiktaş Belediyesi zabıta ekipleri girmeye çalıştı. Ancak tepki zaman zaman tekme ve yumruklu hale dönüştü. Bu kişiler, kim oldukları sorusuna "Biz öz Türk halkıyız" karşılığını verdi. "Neden hakkınızı helal etmiyorsunuz" sorusuna da "Bunların açtığı yolda gençlerin ne hale geldiğini görüyorsunuz" karşılığını verdi. Olaylar ara sokaklarda uzun süre devam etti. Törende İstanbul Valisi Vasip Şahin de yer alıyordu. Ancak olaylar sırasında çevrede hiçbir polisin olmaması dikkat çekti. Cenazeyi karıştıran 2 kişi, zabıtalar tarafından uzaklaştırıldı.


Erol Büyükburç'un kızı da babasının tabutu başında saf tuttu.

Omuzlara alınan Büyükburç'un cenazesi, dualar eşliğinde cenaze aracına götürüldü. Erol Büyükburç, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

DEDEYE SON ÖPÜCÜK

Büyükburç'un Türk bayrağına sarılı tabutunun başında torunu Lale Han Kaya vardı. Lale, dedesinin tabutuna dokundu, fotoğrafını okşadı ve öperek uğurladı.

CUMHURBAŞKANI'NA YANIT

Cenazede taziyeleri kabul eden usta sanatçının kızları Evren Erol Büyükburç ve Özlem Kaya Büyükburç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Programı öncesi ölümü düşündürücü" sözlerini de değerlendirdi. Hem Evren Erol hem de Özlem Kaya Büyükburç şüphelerinin olmadığını söyleyip, babalarının kalp ve şeker hastası olduğunu hatırlattı. Evren Erol Büyükburç babasının doğal yollardan öldüğünün doktor tarafından da tespit edildiğini söyledi.

Büyükburç\'un Cenazesinde "Hakkımızı Helal Etmiyoruz" Gerginliği
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Büyükburç'un Cenazesinde 'Hakkımızı Helal Etmiyoruz' Gerginliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (65)

  • dhg: insanla alakası yok işid de aynı tiplere baksanıza şeytan iblis bunlar kefereler 10 21 Yanıtla
  • toplum çıldırmış: bu tipleri yakından tanırım.en sapık tecavüzcüler bu tiplerden çıkar. 11 18 Yanıtla
  • Zaza musa 1000 göl: Edep yahuu edepp . . . Ölüye saygızızlığıda bu hükümet zamanında gördüm . . . 19 9 Yanıtla
  • MAŞA: Erol Büyükburç kim desen, bir tane şarkı ismini sorsan bilmez yobaz maşası. . . . . 11 16 Yanıtla
  • ÜÇ KURUŞLUK ADAMLAR MEYDANI: Senin ne hakkın geçmişte hakkını helal etmiyosun paralı yalaka, esas bu millet sizin gibi kendini üç kuruşa satanlara hakkını helal etmiyor. 8 17 Yanıtla
  • Ufuk genço: Olayı tam bilmeden yorum yapmıyalım lütfen adamın belki ekmeğiyle oynadı ne biliyomuz 18 5 Yanıtla
  • koray: biri şalvarlı ve sakallaydı ayrıntısı tecavüze uğrayan kız mini etekliyiudi demek kadar iğrenç 19 2 Yanıtla
  • türk halkı: bende helal etmiyorum türkiyeyi sapıklaştırdıkları için 12 9 Yanıtla
  • 11 Yasinda ki Beyza: KISI SEVDIGI ILE BERABERDIRHADISI SERIF 18 1 Yanıtla
  • TİH: ' Bu kişilere, kim oldukları sorusuna 'Biz öz Türk halkıyız' karşılığını vermişler. 'Neden hakkınızı helal etmiyorsunuz' sorusuna da 'Bunların açtığı yolda gençlerin ne hale geldiğini görüyorsunuz' karşılığını vermişler'. MAŞAALLAH BU ARKADAŞLARDA HERHALDE DEVRİN İMAMLARI GALİBA- ENBÜYÜK İSLAM ALİMLERİ-TÜRKİYENİN EN DOĞRU İNSANLARI-HERŞEY LERİ DÖRT DÖRTLÜK-SÜTTE LEKE VAR BUNLARDA YOK-SİZENE ARKADAŞ EROL BÜYÜKBURÇUN GÜNAHINDA SEVABINDAN SENMİ ÇEKECEKSİN ONUN GÜNAHI VARSA-SEVABI VARSA SİZE NE FAYDASI VAR. GİDİN SİZ KENDİNİZE BAKIN. BAKALIM SİZ SON NEFESTE ÖBÜR TARAFA NASIL GİDECEKSİNİZ- 12 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement