Büyükçekmece'de Katılımcı Belediyecilik Örneği - Son Dakika
Yerel

Büyükçekmece'de Katılımcı Belediyecilik Örneği

Büyükçekmece Belediyesi, ilçe sakinlerine yönelik başlattığı "Belediye Hizmetlerinden Memnuniyet Araştırması" vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

24.08.2015 12:32

Büyükçekmece Belediyesi, ilçe sakinlerine yönelik başlattığı "Belediye Hizmetlerinden Memnuniyet Araştırması" vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Büyükçekmece Belediyesi vatandaşlara yönelik "Belediye Hizmetlerinden Memnuniyet Araştırması" başlattı. Ankete vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken aynı zamanda talep ve beklentilerini de bildirme imkanı buluyor. Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz hafta Mimaroba Pazarı ve Atatürk Mahallesi Cumartesi Pazarı'nda kurulan standlarda vatandaşlarla yüz yüze görüşülürken, çocukların da zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için oyun havuzları ve boyama köşeleri kuruldu. Geçtiğimiz hafta başlatılan 'Belediye Hizmetlerinden Memnuniyet Anketi'ne katılan Büyükçekmeceliler, bölgelerinde yapılan hizmetler, hayata geçirilen projeler ve belediyeden beklentileri hakkında görüş ve düşüncelerini aktarma fırsatı buldular.

"UYGULAMA ŞEFFAF VE KATILIMCI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞININ GEREĞİ"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, uygulamanın şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışının gereği olduğunun altını çizerek, "Büyükçekmece Belediyesi olarak ilçe halkımızın beklentilerini, önerilerini ve hizmetlerden duydukları memnuniyet yada memnuniyetsizliği yüz yüze görüşme yoluyla tespit ediyoruz. Belediyemizin önünü daha iyi görebilmesi, daha iyi hizmet verebilmesi ve eksikliklerimizi görebilmek adına yapılan araştırmayı önemsiyoruz. Bu anlamda bize destek veren Büyükçekmece ailemize de teşekkür ediyorum" dedi.

5 EYLÜL'E KADAR SÜRECEK

21 Ağustos günü başlayan uygulama 5 Eylül tarihine kadar ilçenin farklı bölgelerinde semt pazarlarında devam edecek. Bu tarihten sonra elde edilen veriler rapor haline getirilerek, Başkan Akgün'e ve ilgili birimlere sunulacağı öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükçekmece'de Katılımcı Belediyecilik Örneği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement