Büyükçekmece'de Kıyıların Temizliği Çevre 2'ye Emanet - Son Dakika
Güncel

Büyükçekmece'de Kıyıların Temizliği Çevre 2'ye Emanet

Büyükçekmece\'de Kıyıların Temizliği Çevre 2\'ye Emanet

Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ilçedeki kıyıların temizliği ‘Çevre 2’ adlı tekneyle temizleniyor.

11.07.2014 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ilçedeki kıyıların temizliği 'Çevre 2' adlı tekneyle temizleniyor. Sezon kapanana kadar denizi temizleyecek olan tekne, kısa sürede çöpleri toplama özelliğiyle da dikkat çekiyor.

Büyükçekmece Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçedeki kıyıların temizliğini 'Çevrem 2' adlı tekneyle sağlıyor. Denizlerdeki atık maddeleri toplayan tekne sayesinde vatandaşlar, Büyükçekmece Sahilleri'nde gönül rahatlığıyla denize girebiliyor.

"İNSANLARIMIZIN BİLİNÇLİ OLMASI GEREKİYOR"

Yaz sezonun açılmasıyla Büyükçekmece Sahil temizliğini yapmaya başladıklarını söyleyen Çevrem-2 Kaptanı Serhat Çıtak, "Sezon kapanana kadar burada temizliğimiz yapılmakta" dedi.

Çalışma sahası olarak genelde Albatros Plajı'nı belirlediklerini söyleyen Çıtak, baştan başa gün içinde insanların yüzdüğü bölgeleri temizlediklerini dile getirdi. Kaptan Çıtak, denizlerin temizliği ile ilgili insanların daha bilinçli olması gerekir. Bizim kıyı temizliğine yetişebilmemiz bazen zorlaşıyor. Ancak biz yine de elimizden geldiğince fazlaca mesai yapmaya çalışıyoruz. Yine de bizim yoğun çalışmamız yeterli değil. Her şey insanların kendisinde bitiyor. Kocaman bir deryadasınız ancak gözümüz gördüğü kadarını temizleyebiliyoruz. Bu yüzden insanlarımızın bilinçli olması gerekiyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Büyükçekmece'de Kıyıların Temizliği Çevre 2'ye Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement