Ankara Büyükşehir Belediyesinden Afiş ve Pankart Temizliği - Son Dakika
Yerel

Ankara Büyükşehir Belediyesinden Afiş ve Pankart Temizliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi, milletvekili genel seçimleri öncesinde afiş ve pankart kirliliğine karşı önlemlerini artırdı.

13.03.2015 15:26  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi, milletvekili genel seçimleri öncesinde afiş ve pankart kirliliğine karşı önlemlerini artırdı.

Büyükşehir Belediyesi, otobüs durağı, üstgeçit gibi kamusal alanlara korsan olarak asılan ve hem görsel hem de çevresel kirlilik oluşturan propaganda afişlerini gece gündüz çalışarak kaldırıyor. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde bazı siyasi partiler tarafından köprülere, otobüs duraklarına, direklere, duvarlara asılan ya da yapıştırılan propaganda malzemelerini kaldırmak için Ankara Büyükşehir Belediyesi yoğun bir mesai sarf ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Zabıta Dairesi ekipleri gözetiminde yapılan çalışmalarda, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri kavşaklara, elektrik direklerine, otobüs duraklarına, yaya geçitlerine, üstgeçitlere, ağaçlara, trafik lambalarına asılan afişleri toplarken, yapıştırılan afişleri de basınçlı sıcak sulu özel yöntemlerle kısa sürede yerinden söküyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Büyükşehir Belediyesinden Afiş ve Pankart Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement