Büyükşehir Belediyesi ve Maski Daire Başkanları İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi ve Maski Daire Başkanları İftarda Bir Araya Geldi

Büyükşehir Belediyesi ve Maski Daire Başkanları İftarda Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ daire başkanları, Doğanşehir Belediyesi tarafından Beypınar Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

03.07.2016 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ daire başkanları, Doğanşehir Belediyesi tarafından Beypınar Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Düzenlenen iftar yemeğine Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları katıldı. İftardan sonra bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, iftarda Başkan Vahap Küçük ile Doğanşehir'deki altyapı sıkıntılarını ve yapılacak projeleri konuştuklarını kaydederek, "İnşallah bayramdan sonra alt yapı çalışmalarına start verilecek, diğer önemli projelerimizi de en kısa sürede tamamlayıp Doğanşehir'e yeni bir görüntü kazandıracağız" diye konuştu.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ise, "İftar vesilesi ile Doğanşehir'de önümüzdeki dönemde neler yapılacağını ve ileriye yönelik projeler hakkında görüştük. Bayramdan sonra inşallah alt yapıya ilk kazmayı vuracağız. Doğalgaz çalışmaları da başladı, inşallah diğer önemli projelerimizi de Büyükşehir Belediyesi ile beraber bir iki sene içinde bitireceğiz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi ve Maski Daire Başkanları İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement