Büyükşehir Belediyesi, Yağlı Boya Resimleri Denizlilerle Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi, Yağlı Boya Resimleri Denizlilerle Buluşturdu

Büyükşehir Belediyesi, Yağlı Boya Resimleri Denizlilerle Buluşturdu

Yalçın Gökçebağ’ın yağlı boya resimleri ve Denizlili fotoğrafçı Mustafa Karakaya’nın fotoğraflarından oluşan karma sergi açıldı.

26.11.2016 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalçın Gökçebağ'ın yağlı boya resimleri ve Denizlili fotoğrafçı Mustafa Karakaya'nın fotoğraflarından oluşan karma sergi açıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonunda düzenlenen sergi, törenle açıldı.Karma fotoğraflardan oluşan sergi, 1 Aralık'a kadar ziyaret edilebilecek.

Serginin açılışında konuşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, "Mustafa Bey kardeşimiz de fotoğraf alanında çok önemli bir sanatçımız. Büyükşehir Belediyesi olarak her iki hemşehrimizi de davet ettik. Denizlili hemşehirlerimizin sanat alanında imza attıkları ulusal ve uluslararası eserleri sergileyelim istedik. Davetimize teşrif ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan'ın ardından Fotoğraf sanatçısı Mustafa Karakaya ve Ressam Yalçın Gökçebağ birer konuşma yaptı.

Serginin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, yağlı boya resimler ve fotoğraflardan oluşan sergiyi gezerek ressam Yalçın Gökçebağ ve fotoğraf sanatçısı Mustafa Karakaya ile bir süre sohbet etti. Yağlı boya resim ve fotoğraf sanatının örneklerinin sunulduğu karma sergi, 25 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında ziyaret edilebilecek. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi, Yağlı Boya Resimleri Denizlilerle Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement