Büyükşehir Belediyespor, Galibiyet Diyor - Son Dakika
Spor

Büyükşehir Belediyespor, Galibiyet Diyor

Büyükşehir Belediyespor, Galibiyet Diyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.

17.04.2015 15:07

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçından galibiyetle dönmek istiyor.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir nezaretinde tesislerinde yaptığı antrenmanda Pazar günkü maçın provası niteliğinde çok neşeli bir ortamda geçen teknik taktik ve pozisyonlu ceza atışlı çift kale maç yaklaşık iki saat sürdü.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir yaptığı açıklamada, "Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçı ile ilgili teknik taktik ağırlıklı çift kale maç yaptık. Futbolcularımın performansı beni sevindirdi. Herhangi bir olumsuzluğumuz yok. Morallerimizde yerinde. Ligde 2'si deplasmanda olmak şartıyla 3 maçımız kaldı. Bu hafta sonu Kahramanmaraşspor ile deplasmanda. 25 Nisan'da sahamızda İnegölspor ile 2 Mayıs'ta ise son maçımızı deplasmanda Sarıyer ile oynayacağız. Bu nedenle 3 maçımızı da galibiyetle kapatmak istiyoruz. Bir idman daha yapıp Cumartesi günü kentten ayrılacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Büyükşehir Belediyespor, Galibiyet Diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement