Büyükşehir'den İnegölspor'a Modern Tesis - Son Dakika
Spor

Büyükşehir'den İnegölspor'a Modern Tesis

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşık 40 bin metrekare alan üzerine yapılacak tesislerin İnegölspor'u kısa zamanda marka kulüpler arasına sokacağını bildirdi.

10.04.2016 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA - Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşık 40 bin metrekare alan üzerine yapılacak tesislerin İnegöl spor'u kısa zamanda marka kulüpler arasına sokacağını bildirdi.

Altepe yaptığı yazılı açıklamada, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de spor yatırımlarına hız verdiklerini belirterek İnegölspor'a bölgenin en prestijli tesislerinden birini yapacaklarını vurguladı.

Bursaspor'dan sonra en önemli takımlarının İnegölspor olduğunu ifade eden Altepe şunları kaydetti:

"İnegölspor'un marka değerinin artması ve daha büyük başarılara imza atması için biz de elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz. Geçen sezon bir otobüs hediye etmiştik. Şimdi de yeni tesisler hediye ediyoruz. Bursa'ya, İnegöl'e yakışan güzel bir tesis olacak. Baykoca Mahallesi'nde 40 bin metrekare alan üzerine kurulacak tesislerde 2 adet 68x105 ebatlarında futbol sahası, tribünleri, bir halı saha, kafeterya ve sosyal tesisler bulunacak. Önümüzdeki ihaleyi yapıp, bir an önce bu tesisleri İnegöl'e kazandırmak istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Büyükşehir'den İnegölspor'a Modern Tesis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement