Büyükşehir'in Kültür Ve Sanat Kursları Başladı - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'in Kültür Ve Sanat Kursları Başladı

Büyükşehir\'in Kültür Ve Sanat Kursları Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın düzenlediği ücretsiz halk oyunları, satranç, ve tiyatro kurslarının açılışı yapıldı.

21.10.2014 12:39  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açılışa HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Mursaloğlu, çok sayıda kursiyer ve veli katıldı.
Hatay Büyükşehir Belediyesinin şehrin fiziki görünümü ve altyapısına yönelik çalışmalarının yanı sıra gençlerin ve çocukların gelişimine katkı sağlamak, sosyalleşmelerine ortam hazırlamak amacıyla açtığı kültür ve sanat kurslarına kursiyer ve veliler tam not verdi. Veliler, çocuklarının gelişimine sağladığı katkılardan dolayı Başkan Savaş'a teşekkür ettiler.

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak, sosyalleşmelerine ortam hazırlamak amacıyla düzenlemiş olduğu halk oyunları, satranç ve tiyatro kursları HATMEK (stadyum semt pazarı) salonlarında eğitmenler tarafından veriliyor.

HBB'nin düzenlediği ücretsiz kurslara kayıtlar devam etmekte olup, katılmak isteyen vatandaşların Nüfus cüzdan fotokopisi ve 2 adet fotoğraf ile HATMEK salonuna başvurmaları gerekiyor. Kültür ve sanat kurslarıyla ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar 0 (326) 214 07 82 no'lu telefondan bilgi alabilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'in Kültür Ve Sanat Kursları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement